SMS-en fra Skiforbundet som får Kowalczyk til å reagere

- I Polen kan alle si hva de mener.

REAGERER: Justyna Kowalczyk skjønner ikke hvorfor Skiforbundet skal reagere på at hun uttaler seg om Sundby-saken. Foto: EPA/GRZEGORZ MOMOT/NTB Scanpix
REAGERER: Justyna Kowalczyk skjønner ikke hvorfor Skiforbundet skal reagere på at hun uttaler seg om Sundby-saken. Foto: EPA/GRZEGORZ MOMOT/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tidligere denne uka skrev TV 2 om hvordan flere ansatte i Skiforbundet har ringt rundt til utøvere, journalister og trenere etter kritiske oppslag i forbindelse med astmasaken som har fått spaltemeter på spaltemeter denne høsten.

En av de som forteller om kontakten er Jørgen Aukland som er sportssjef i privatlaget Team Santander. Han sier at han fikk følgende SMS av Espen Bjervig som er markedssjef i Skiforbundet:

«Hei. Trodde vi var enige om at NSF og Santander ikke skulle skyte på hverandre, dette er langt over streken, her må du rydde opp.»

Reagerer

SMS-en, som er en del av en lengre meldingsutveksling, kom etter at polske Justyna Kowalczyk hadde uttalt seg om at Martin Johnsrud Sundby hadde blitt utestengt for brudd på dopingbestemmelsene.

Aukland sier selv til TV 2 at han reagerer

- Jeg som sportssjef kan ikke legge noen munnkurv på Justyna. Hun har egne meninger som hun har hatt i mange år. Og det hun sier og representerer er vel det alle utenfor Norges landegrenser mener, sier han

Nå reagerer også den polske langrennsstjerna på meldingen som kom fra Skiforbundet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer