OPPRØRER MANGE: Supportere av Deportivo Cucuta i Colombia hadde etter sigende med seg en død kamerat på stadion under en fotballkamp i Cucuta i går. Ifølge supporterne skal 17-åringen i kista ha blitt skutt av leiemordere mens han spilte fotball.Foto: SCANPIX/AFP/La Opinion
OPPRØRER MANGE: Supportere av Deportivo Cucuta i Colombia hadde etter sigende med seg en død kamerat på stadion under en fotballkamp i Cucuta i går. Ifølge supporterne skal 17-åringen i kista ha blitt skutt av leiemordere mens han spilte fotball.Foto: SCANPIX/AFP/La OpinionVis mer

Smuglet lik inn på fotballkamp

Drept 17-åring vist fram i kiste på tribunen i Colombia.

(Dagbladet): En gruppe supportere klarte å lure et lik av en 17 år gammel gutt i en kiste inn på fotballkamp i Colombia, skriver NTB.

Politiet undersøker i dag hvordan det kunne skje at den døde kroppen kunne fraktes inn på stadion i byen Cucuta under en kamp mellom Cucuta Deportivo og Envigado.

- Denne beklagelige hendelsen skjedde søndag, da en gruppe hooligans klarte å unngå sikkerhetsfolkene og smugle kroppen til unge Cristopher Jacome inn på stadion, sier polititalsmann Alvaro Pico til AFP.

Flere på tribunen skal ha reagert på at liket av 17-årige Jacome ble vist fram i kista under kampen.

Hooligans fra hjemmelaget sier de tok med liket som en siste gest overfor sitt tidligere medlem, som skal ha blitt skutt og drept mens han spilte fotball i en lokal park dagen før.

General Santander stadion i den nordøstlige byen Cucuta har plass til 45000 mennesker.

Kampen endte 1-1.