- Snakk med oss, Sigurd

- Jeg reiser gjerne til Santander i morgen bare Sigurd vil snakke med meg. Ingen av oss er tjent med at denne saken ender i retten, sier RBK-direktør Nils Skutle.

To måneder er gått siden RBK sendte et svært personlig brev til Rushfeldt med ønske om å løse konflikten med ren fornuft. Nå kan det bli en kamp mellom advokater og agenter. Brevet, som Dagbladet bringer en faksimile av i dag, ble skrevet på initiativ av trener Nils Arne Eggen, og er formulert som en invitt til en forsonlig løsning på konflikten omkring Rushfeldts overgang fra RBK til spanske Racing Santander.

- Siden vi sendte brevet har vi både gjennom offentlige og personlige kanaler forsøkt å få fatt i Sigurd uten å lykkes. Til slutt måtte vi framprovosere et svar. Det kom i en form som vi oppfatter som et juridisk svar. Derfor synes saken låst, sier Skutle.

Får ikke svar

RBK-toppene Skutle, Bratseth og Eggen har alle undertegnet brevet som innledes med «Gode Sigurd». Det heter videre at: «La det være helt klart, Sigurd. Vi i Rosenborg-ledelsen er svært fornøyd med deg både som spiller og medmenneske» , og «vi aksepterer at du har en annen oppfatning av problemet».

- Vi har ringt både Sigurd og Racing Santander for å avtale en samtale, men saken er at vi ikke har fått noe svar. Men på tross av at saken synes fastlåst er det fortsatt ikke for seint å løse saken gjennom en fornuftig samtale, sier RBK-direktør Nils Skutle til Dagbladet.

- Han må gjerne ta med seg agent Rune Hauge til en eventuell samtale, selv om jeg ikke kan se at han har noe med saken å gjøre og på tross av at vi i Rosenborg ikke har noen tillit til hans forretningsførsel, sier Skutle.