Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Snakker ikke med Sir Alex

David Beckham har ikke snakket med gamlesjefen siden sesongslutt i vår. Men han beundrer arvtakeren i United-drakt nummer 7.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

David Beckham er hjemme i England for å forberede seg til morgendagens landskamp mot Kroatia. Og han må selvsagt svare engelsk presse på så å si alt mulig. Blant annet hvorvidt Alex Ferguson hadde ringt for å ønske ham lykke til i Real Madrid.

- Jeg har ikke snakket med manageren. Jeg husker ikke sist jeg snakket med ham. Jeg tror det var borte mot Everton i vår siste kamp, sier Beckham ifølge The Sun.

Dermed bekrefter Beckham at forholdet mellom de to ikke har blitt varmere til tross for at de nå har skilt lag. Men han insisterer på at det var han selv som fattet beslutningen om å forlate drømmenes trygge teater-rede.

- Jeg har alltid kontroll over mine egne beslutninger og min egen skjebne. Jeg var hele tiden sikker på hva jeg skulle gjøre.

Men når han snakker om gamle venner i Manchester United, blir ikke sjefen nevnt spesielt.

- Da jeg forlot Manchester United hadde jeg et godt forhold til fansen og spillerne - og alle andre som er involvert i klubben, sier Beckham.

Imponert over Ronaldo

Selv om David Beckham har blitt lagkamerat med brasilianske Ronaldo, var det en helt annen Ronaldo han måtte snakke om i går: Etterfølgeren i trøye nummer 7 i Manchester United, den unge sensasjonen Cristiano Ronaldo.

- For å være ærlig var (Cristiano - red. anm.) Ronaldo et helt nytt navn for meg. Men jeg så debuten hans på TV og han ser ut som en ung gutt med et fremragende talent. Han var bare på banen en halvtime, men fansen og United-spillerne vet allerede at han er noe helt for seg selv. Han kom inn og endret kampen. Jeg synes han var helt fantastisk, skryter Beckham.

- Kan bedre

Selv viste Beckham seg fram i Real Madrid-trøya mot Valencia søndag, og så alt annet en komfortabel ut i det fineste fotballselskap. Han blir først og fremst husket for et gult kort, noen feilpasninger og at han ble byttet ut etter en time.

- Jeg kan mye bedre, innrømmer han ydmykt.

Men han lar altså ikke skuffelsen gå ut over unggutten som allerede er i gang med å drive Beckham-savnet ut gjennom portene på Old Trafford.

- Jeg er bare glad for at drakt nummer 7 er fylt, og det av en som er så strålende. Ja, det var rart å se en annen i drakta, men jeg ønsker Ronaldo alt hell i verden.

IMPONERTE:</B> Cristiano Ronaldo imponerte alle i United-debuten - inkludert forgjengeren i trøye 7, David Beckham.
GAMLE DAGER: I mai 2002 smilte David Beckham og Alex Ferguson sammen etter å ha blitt enige om en ny treårskontrakt for Beckham.