Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Snakker ikke om å vinne

Liverpool leder Premier League med seks poeng, men det får ikke Phil Thompson til å snakke om å vinne ligaen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool vant sitt siste ligamesterskap i 1990, og nå er laget storfavoritt til å vinne for 19. gang. Men vikarierende manager Phil Thompson nekter å drømme seg bort.

God posisjon

- Vi snakker ikke engang om å vinne ligaen, sa Thompson til Skysports etter triumfen mot Middlesbrough.

For Thompson vil ikke at John Arne Riise og de andre spillerne skal miste bakkekontakten, selv om de er seks poeng foran Arsenal på 2. plass, og hele 11 poeng foran Manchester United på 9. plass.

- Vi har uten tvil skaffet oss en god posisjon, men vi lar oss ikke rive med av det. Vi har ikke råd til det. Det er så mange lag som kan utnytte det hvis vi mister fokus, sa han.

99 mål

I går satte Michael Owen inn sitt 99. mål på 179 kamper i Liverpool-drakta og sitt tjuende mål for sesongen. Med et knallhardt skudd fra over tjue, var Marlon Beresford sjanseløs i Middlesbrough-målet.

- Det var ikke noe typisk Michael Owen-mål, men det er bare storartet. Det viser at Michael er mer enn bare fart, som folk tror, mente Thompson.

Kvarteret før slutt ble Owen erstattet av Emile Heskey, og dermed må han vente enda noen dager før han kan feire sitt hundrede mål for Liverpool.

- Jeg tok av Michael fordi vi trenger ham i form til de harde kampene vi får framover. Jeg trenger ham helt frisk til onsdag mot Fulham, sier Thompson.

- Deilig å score

Patrick Berger doblet ledelsen til Liverpool med nok et nydelig langskudd like før pause, og scoret dermed sitt første mål siden han kom tilbake fra skade.

- Det var deilig å score mitt første mål siden kneskaden, men det var langt viktigere at vi tok tre poeng i dag. Jeg syntes vi spilte veldig bra, og fortjente seieren, sa Berger.

Liverpool har nå spilt elleve ligakamper på rad uten å tape.

Hele Norges coronakart