Gary Neville, en viktig stemme

Snakker om det Premier League ikke vil høre

Hvor mange må dø før Premier League setter helse foran økonomi, spør Gary Neville (45). Det er et spørsmål verd å reflektere over.

EN KLOK FOTBALLEKSPERT: Gary Neville setter menneskeliv foran ønsket om å gjenåpne Premier League. Hvor mange må dø for at fotballen skal sette helse foran økonomi, spør han. Foto: Michael Zemanek, Shutterstock/NTBScanpix
EN KLOK FOTBALLEKSPERT: Gary Neville setter menneskeliv foran ønsket om å gjenåpne Premier League. Hvor mange må dø for at fotballen skal sette helse foran økonomi, spør han. Foto: Michael Zemanek, Shutterstock/NTBScanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FIFAs MEDISINSK ANSVARLIGE har sagt at det ikke bør spilles fotball før i september. Siste nytt fra Premier League er gjenåpning av ligaen 12. juni, der de 92 gjenstående kampene skal spilles på åtte nøytrale baner.

Man snakker om viktigheten av helse, men planlegger som om økonomi er det eneste som betyr noe.

Det får med rette en av de skarpeste TV-ekspertene til å reagere.

MANGE FOTBALLSPILLERE GÅR til "fienden" og blir eksperter og kommentatorer i forskjellige typer medier etter endt karriere. Mange er gode og leverer meninger og faglig analyser verd å lytte til.

Noen er virkelig gode.

GARY NEVILLE ER en av de virkelig gode. Han var god som høyreback for Manchester United gjennom 19 år og 400 kamper. Han var god for England gjennom 12 år og 85 kamper også.

Og nå er han minst like god for Sky Sports.

Tydelig, klar og nådeløs.

MIDT I FORRIGE uke hevdet Gary Neville at milliarder av TV-kroner tåkelegger hjernene til de som presser på og planlegger for gjenåpning av Premier League uten egentlig å ta hensyn til COVID-19 situasjonen landet befinner seg i. Etter fredagens video-møte mellom ligaen og de 20 klubbene fyrte han av en ny salve i samme retning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer