Simone Biles:

Snakker ut etter slakt

Simone Biles (23) snakker ut etter et tøft OL. Samtidig svarer hun på slakten fra den britiske TV-verten Piers Morgan (56).

STJERNE: Simone Biles. Foto: AP Photo/Ashley Landis
STJERNE: Simone Biles. Foto: AP Photo/Ashley Landis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var knyttet enorme forventninger til Simone Biles før sommerens leker i Tokyo. Biles, som er en av verdens beste turnere, var spådd gull i flere øvelser under mesterskapet.

Slik ble det ikke.

24-åringen valgte nemlig å trekke seg fra flere øvelser under Tokyo-OL. Årsaken var at hun trengte å fokusere på sin mentale helse.

Biles mottok massiv støtte fordi hun valgte å prioriterte helsa framfor medaljer, og folk verden over har hyllet valget hennes.

Men det var slettes ikke alle som var enig i valget til stjerna.

Den frittalende TV-verten Piers Morgan slaktet nemlig den unge OL-deltakeren og mente at psykiske problemer ikke var en unnskyldning for dårlige prestasjoner.

- Beklager Simone Biles, men det er ikke noe heroisk eller modig ved å gi opp fordi du ikke har det gøy - du svikter lagkameratene, fansen og landet ditt, skrev han på Twitter.

Slår tilbake

Drøyt én måned etter OL åpner Biles opp om opplevelsen under mesterskapet.

- Jeg kan ikke tro at det allerede har gått en måned, skriver Biles innledningsvis i et Instagram-innlegg, før hun fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer