Marcus Rashford

Snakker ut etter Solskjær-sparkingen

Marcus Rashford reflekterer over sparkingen av hans tidligere sjef.

LÆREMESTER: Marcus Rashford og Ole Gunnar Solskjær hadde et godt forhold. Foto: Shutterstock editorial
LÆREMESTER: Marcus Rashford og Ole Gunnar Solskjær hadde et godt forhold. Foto: Shutterstock editorial Vis mer
Publisert

Ei uke har gått siden Ole Gunnar Solskjær ble avskjediget på Old Trafford. Etter flere svakere resultater i sesonginnledningen, ble 4-1-tapet borte mot Watford spikeren i kista for nordmannen.

I et intervju med SkySports åpner Marcus Rashford (24) - en av Solskjærs mest betrodde menn - opp om dagen Solskjær fikk sparken.

- Han snakket individuelt med oss rundt frokosttider, så hadde vi et møte før vi gikk ut og trente. Jeg har vært her når andre manageren har fått sparken. Da har de bare pakket sakene sine og gått. Men det viser bare hvor god en person han er, og hvor mye klubben betyr for han, sier Rashford.

HYLLER GAMLESJEFEN: Marcus Rashford synes det var synd hvordan resultatene utviklet seg under den norske manageren. Foto: Pa Photos
HYLLER GAMLESJEFEN: Marcus Rashford synes det var synd hvordan resultatene utviklet seg under den norske manageren. Foto: Pa Photos Vis mer

I kjølvannet av Uniteds dårlig sesongstart, startet ryktene om at kristiansunderen hadde begynt å miste garderoben.

Rashford mener likevel at spillerne hadde stor respekt for han.

- Ole vet selv at han alltid vil være en legende i denne klubben, og spillerne her respekterer han hundre prosent. Det er synd at det ikke gikk vår vei som en gruppe. Måten det startet på, posisjonen han tok oss til, vi var nære ett par ganger å vinne store trofeer, men vi kom alltid litt til kort.

SIER FARVEL: Tidligere manager for Manchester United Ole Gunnar Solskjær sier hadet til klubben etter å ha fått sparken. Video: Twitter / Manchester United Vis mer

Kunne vært annerledes

Den engelske landslagsspilleren tror ting kunne vært veldig annerledes dersom de hadde klart å vippe noen av nøkkelkampene i deres favør.

- Hvis de øyeblikkene hadde gått vår vei, kunne vi endt opp med to-tre trofeer, kanskje han da hadde fått mer tid. Men det er fotball, ting skjer, og du kan bare se framover fra det. Selv om det er vanskelig, må du finne en vei å gå videre.

Arvtakeren klar?

United spilte sin første kamp uten Solskjær som manager i midtuka, da Villarreal ble slått 2-0 på bortebane i Champions League. Da var det United-legende Michael Carrick som ledet laget, men etter rapportene sitter ikke engelskmannen lenge i sjefsstolen.

Tidligere denne uka kunne Dagbladet erfare at Ralf Rangnick (63) tar over Manchester United innen kort. Tyskerens avtalen skal være i boks, og han signerer en avtale som gjør han til United-manager ut sesongen. Når denne har utløpt, skal han jobbe som konsulent for Manchester United de neste to år.

Manchester United møter Chelsea i Premier League klokka 17:30 søndag kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer