Tiger Woods

Snakker ut etter ulykken

Tiger Woods har blitt intervjuet for første gang siden den dramatisk bilulykken i februar.

STORE SMERTER: Tiger Woods forteller at opptreningen er den mest smertefulle han har vært igjennom. Foto: AP
STORE SMERTER: Tiger Woods forteller at opptreningen er den mest smertefulle han har vært igjennom. Foto: AP Vis mer
Publisert

Den 23. februar krasjet Tiger Woods sin egen bil og ble fraktet til sykehus med alvorlige skader. Nå ser det ut som golfstjerna er på bedringens vei etter den alvorlige ulykken.

I et intervju med Golf Digest forteller Woods for første gang om tida etter krasjen. Nå handler det ifølge Woods bare om rehabilitering.

- Jeg er vant til rehabiliteringsprosessene på grunn av mine tidligere skader, men dette var mer smertefullt enn noe annet jeg har opplevd, sier Woods.

- Fokus på å gå

45-åringens høyre ben ble hardest rammet av ulykken og ifølge Golf Digest skal det være snakk om brudd i både skinnbenet og leggbenet. Skadene krevde øyeblikkelig kirurgi og Woods var ikke hjemme i Sør-Florida før i midten av mars. Der har golfesset fortsatt rehabiliteringa.

Det er fortsatt uklart om ytterligere operasjoner vil være nødvendige, eller om Woods kan forvente å gjenvinne full bevegelighet og styrke i beinet.

På spørsmål om han kan komme tilbake på golfbanen igjen svarte Woods at han ikke hadde en kommentar til det, men han sa likevel dette:

- Jeg har bare vært opptatt av fysioterapien min. Jeg gjør oppgavene mine hver dag og mitt viktigste fokus nå, er å kunne gå på egen hånd igjen, sier Woods og forteller at han tar det ett skritt av gangen.

Tiger bruker også intervjuet til å takke for støtten han har fått fra hele verden.

- Det har vært utrolig. Jeg har fått så mye støtte fra folk både i og utenfor golfen, noe som betyr veldig mye for meg og har hjulpet enormt, sier han.

«HAPPY GILMORE»: Den tidligere golfproffen Paige Spiranac siste triks på Instagram har fått mye oppmerksomhet. Video: _paige.renee / Instagram Vis mer

Viste seg fram

Etter over to måneder med isolering fra offentligheten, viste golfstjerna seg fram for første gang siden ulykken for drøyt en måned siden.

I et Instagram-innlegg poserte Woods, med krykker, og hans hund sammen på 45-åringens egen golfbane. Woods skrev:

«Banen min kommer fortere på plass enn det jeg gjør. Men det er fint å ha en trofast rehabiliteringspartner, menneskets beste venn».

Til Golf Digest fortalte Woods at han har hatt det litt morsomt med det bildet fordi skuldrene hans ser så store ut.

- Bildet er litt morsomt fordi krykkene jeg bruker får skuldrene mine til å se store ut. Kanskje er det også er treningsøktene som gjør det. Det har vært fint å ha evnen til å fortsatt være sterk og trene overkroppen, avslutter Woods.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer