Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Joshua King:

Snakker ut om United-dramaet

På overgangsvinduets siste dag kom det rykter om at Joshua King var nær en United-overgang. Nå snakker han ut.

LINKET TIL UNITED: Joshua King kunne blitt Manchester United-spiller dersom ting hadde gått hans vei. Foto: Paul Terry / Sportimage via PA Images / NTB Scanpix
LINKET TIL UNITED: Joshua King kunne blitt Manchester United-spiller dersom ting hadde gått hans vei. Foto: Paul Terry / Sportimage via PA Images / NTB Scanpix Vis mer

Joshua King kunne blitt Manchester United-spiller på overgangsvinduets siste dag nå i januar. Ifølge ryktene var King selv svært interessert i overgangen, men klubbene klarte visstnok ikke å bli enige.

Dermed er fortsatt King Bournemouth-spiller, og Ole Gunnar Solskjær hentet inn Odion Ighalo i stedet.

Nå snakker King ut om dagen som kunne endt med United-overgang.

- Hvor nære det var har jeg ikke helt svar på. Jeg må passe på hva jeg sier. Jeg hadde litt tro på at det skulle skje. Og det var litt følsomt for meg med tanke på at jeg flyttet over hit som 16-åring til England for å oppnå drømmen min og ville nå det målet i Manchester United, forteller King til TV 2.

King sier at han nå har fullt fokus på Bournemouth, men han innrømmer at det kunne blitt en drømmeovergang til United.

- Jeg er Bournemouth-spiller og trives veldig godt her. Men det hadde vært en drøm som gikk i oppfyllelse, jeg skal ikke lyve. Men det skjedde ikke, og jeg kommer til å gi alt for Bournemouth så lenge jeg er i denne klubben.

Norges landslagsspiss var i klubben fra 2008 til 2013, men han var også på flere utlån i den perioden.

Selv om trener Eddie Howe er nok glad for at han fikk beholde sin stjernespiss, men King sier at Howe behandlet ham med stor respekt i disse dagene.

- Treneren var helt fantastisk med meg under de dagene og var veldig hjelpsom med meg. Jeg har respekt for hvordan han oppførte seg med meg under den lille episoden. Så må jeg bare fortsette å jobbe hardt for å prøve å hjelpe klubben ut av den situasjonen vi er i nå, sier Bournemouth-spissen.

Også Howe har snakket ut om den mulige overgangen til United.

- Det var noen tøffe dager for ham, men samtidig var det en stor kompliment og et stort øyeblikk at Manchester United kom og viste interesse for ham, sa manager Howe nylig ifølge Teamtalk.