Snakket engelsk på første trening

Mens Oliver Occean snakket norsk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det kunne lett oppfattes som at Tom Nordlie har språkvansker da Romerikes Blad denne uka meldte om et noe spesielt punkt i LSK-trenerens kontrakt: Da Nordlie takket ja til jobben som hovedtrener, fikk han nemlig kontraktsfestet sin rett til å utelukkende snakke norsk på treningene.

- Jeg har tro på at utenlandske spillere tar språket lettere når det blir snakket norsk på treningsfeltet. Problemene vi kommer til å få i begynnelsen, skal vi nok klare å løse, sa Nordlie.

I dag ledet han sin første Lillestrøm-trening. Og noen av spillerne hadde definitivt gjort hjemmeleksa si - deriblant kanadiske Olivier Occean.

- Etter at artikkelen sto i avisa, har jeg et inntrykk av at journalister tror jeg ikke kan engelsk. Morsomt var det da Olivier Occean snakket norsk til meg og jeg svarte ham på engelsk, sier Nordlie til Romerikes Blad.

En rekke LSK-supportere hadde møtt opp for å se Nordlie i aksjon på treningsfeltet. Trenerbamsen ble møtt med varm applaus, men Nordlie har tydeligvis et noe ambivalent forhold til klapping.

- Noen ganger blir det applaudert når du forsvinner ut også, sa han muntert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer