Snakket engelsk på første trening

Mens Oliver Occean snakket norsk.

(Dagbladet.no): Det kunne lett oppfattes som at Tom Nordlie har språkvansker da Romerikes Blad denne uka meldte om et noe spesielt punkt i LSK-trenerens kontrakt: Da Nordlie takket ja til jobben som hovedtrener, fikk han nemlig kontraktsfestet sin rett til å utelukkende snakke norsk på treningene.

- Jeg har tro på at utenlandske spillere tar språket lettere når det blir snakket norsk på treningsfeltet. Problemene vi kommer til å få i begynnelsen, skal vi nok klare å løse, sa Nordlie.

I dag ledet han sin første Lillestrøm-trening. Og noen av spillerne hadde definitivt gjort hjemmeleksa si - deriblant kanadiske Olivier Occean.

- Etter at artikkelen sto i avisa, har jeg et inntrykk av at journalister tror jeg ikke kan engelsk. Morsomt var det da Olivier Occean snakket norsk til meg og jeg svarte ham på engelsk, sier Nordlie til Romerikes Blad.

En rekke LSK-supportere hadde møtt opp for å se Nordlie i aksjon på treningsfeltet. Trenerbamsen ble møtt med varm applaus, men Nordlie har tydeligvis et noe ambivalent forhold til klapping.

- Noen ganger blir det applaudert når du forsvinner ut også, sa han muntert.

FOLKSOMT: Det var nok av skuelystne da Tom Nordlie ledet sin første LSK-trening i dag. Supporterne møtte ham med applaus - noe Nordlie har et ambivalent forhold til. Foto: SCANPIX
FOLKSOMT: Det var nok av skuelystne da Tom Nordlie ledet sin første LSK-trening i dag. Supporterne møtte ham med applaus - noe Nordlie har et ambivalent forhold til. Foto: SCANPIX Vis mer
Snakket engelsk på første trening
<B>LYDIG</B>: Olivier Occean gjorde som han hadde fått beskjed om, og snakket norsk til Tom Nordlie på treningsfeltet.
<B>BARE XL?</B>: Materialforvalteren i Lillestrøm hadde tydeligvis ikke fått med seg hvilken jakkestørrelse Tom Nordlie bruker.