- Snakket med Drillo

Styremedlem i Viking, Arne Larsen Økland, innrømmer at han har pratet med Drillo. Men han nekter å kommentere om Drillo blir Kjell Inge Olsens arvtaker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ryktene om at Drillo hadde vært i samtaler med Viking-ledelsen, florerte vilt i Rogaland i går. Årsaken var at Drillo var på Randaberg og holdt foredrag. Men sannheten er at han aldri var i Stavanger for å prate med folk i Viking om trenerjobben.

Likevel er Drillo trolig ett av navnene Viking-styret har på blokka som ny trener. Det er nemlig ingen hemmelighet at Drillo er god kamerat med Arne Larsen Økland, som er én av tre som har ansvaret for trenerjakten i Viking.

- Kan ikke avkrefte

- Jeg har pratet mye med Drillo, men det gjør jeg hele tida. Vi er gode venner, og har jobbet mye sammen før, sier Økland, som var assistenttrener på landslaget under Drillo fram til VM i 1994.

- Offisielt prater dere vel bare om været?

- He, he, nei det gjør vi ikke. Vi prater om alt annet enn det.

- Har dere snakket om han vil trene Viking?

- Det kan jeg ikke kommentere i den prosessen vi er inne i. Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte hvem som er vårt førstevalg, eller om Drillo er aktuell, sier Larsen Økland.

- Fikk vite

Drillo sier selv at han ikke er i dialog med Viking på offisielt nivå, men innrømmer at han visste at Olsen ville trekke seg som trener før pressekonferansen.

- Ja, jeg fikk vel vite av Arne Larsen Økland at de fryktet at det kunne skje, sier Drillo, som ikke vil si noe om han kan tenke seg å ta over Viking.

- Generelt kan jeg si at jeg har hatt lyst på en jobb som landslagstrener, men er langt mer tilbakeholden når det gjelder et klubblag, sier Drillo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer