- Snakket om at vi ble favorisert

Stensaas om tida i Rosenborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den første tippeligarunden bød på flere kamper der de såkalte seks store, som Lillestrøm, Brann, Vålerenga og Rosenborg, fikk god dommerhjelp.

Et av lagene som fikk unngjelde, var Lyn, og nå innrømmer Lyn-back Ståle Stensaas at RBK-spillerne følte seg favorisert da han spilte der i åra 1991-1997 og 2000-2006.

- Det var et tema blant oss spillere for noen år tilbake, ja. Vi snakket om at vi ble favorisert på Lerkendal, forteller han til Aftenposten.

Likevel har han ikke opplevd så stor forskjell mellom dommerbehandlingen han sjøl fikk da, i Rosenborg, i forhold til den han får nå, i Lyn.

- Nei, det har jeg egentlig ikke tenkt så mye på. Men nå har jeg jo ikke for vane å få så mange gule kort heller. Jeg er ikke akkurat kjent som noen stor takler, sier trønderen.

Rosenborg var Norges suverent beste lag mesteparten av hans tid i klubben, og Stensaas vant til sammen sju seriemesterskap med Rosenborg.

Lyns trener, Henning Berg, fastholder at Rosenborgs Bjørn Tore Kvarme burde vært utvist da han felte Lyns Kim Holmen som bakerste mann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer