Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Snart enige om George

Rosenborg og Strømsgodset er nær ved å komme til enighet om en overgang for Christer George. - Jeg tror det går i orden, sier Rune Marthinsen, daglig leder i Strømsgodset.

Rosenborg har lagt inn et bud på toppscoreren, men Godset har ikke godtatt dette. Godset skal ha blitt tilbudt en kontantsum, et nytt beløp ved et bestemt antall spilte kamper for Rosenborg, og en prosentandel ved et eventuelt videresalg.

- Vi selger ham bare prisen er riktig. Christer har lyst til å spille for trønderne, og Rosenborg vil kjøpe. Jeg tror dette går i orden i løpet av uka, sier Marthinsen til Dagbladet.no.

Klubbene har ikke møttes i dag. Men Rosenborg har prøvd å komme i kontakt med Godset-ledelsen.

- Jeg har vært ute i sponsor-sammenheng, men (Nils Arne) Eggen har visst ringt. Jeg har ikke fått snakket med noen i Rosenborg i dag, sier Marthinsen.

Rosenborg-formann Knut Skoglund er også optimistisk med tanke på George-overgangen.

- Vi har gitt Godset et tilbud, men de har aldri kommet med noe motkrav. Godset vil selge, og Christer George vil spille for oss. Vi er optimistiske - du kommer ingen vei med å være pessimist vet du, sier Skoglund til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media