-  Snart et topplag

Petter Rudi leser ikke tabellen - men følger såpass med at han vet at Molde har et stykke opp til toppen. Men det endrer seg, forsikrer Rudi.

Molde - Sogndal 1- 1

(0- 1).
Mål: 0- 1 Robbie Russell (36), 1- 1 Øyvind Hoås (89).
Dommer: Brage Sandmoen, Kjelsås.
Gult kort: Rune Bolseth, Sogndal.
Tilskuere: 5059

-  Vi spiller bra både borte og hjemme. Bortsett fra åpningskampen mot Brann (0-3), har vi spilt gode kamper, men uttellingen står ikke i stil, sier Rudi - som er ferdig med sin vandrende fotballtilværelse.

-  Jeg har kontrakt med Molde ut 2006-seseongen og fristes ikke av spill i andre land nå. Når flyten i spillet fører til at vi får en fortjent andel av poengene, er vi i toppsjiktet, sier Rudi.

Servert

I går var det 20-åringen Øyvind Hoås som berget Molde fra et nytt forsmedelig hjemmetap. Tometersspilleren fikk ballen servert seks meter fra mållinja og smelte den i nettet.

-  Godt å få notert mitt første mål i Tippeligaen, sier Hoås som har fem nettkjenninger i cupen allerede. Nordmøringen ble hentet til Molde for fire år siden for å utvikle seg gjennom fotballgymnaset. Det bærer frukter.

-  Jeg har fått tillit av trener Vågnes og det har jeg vokst på. Nå gjelder det bare at jeg får brukt høyden min til å bli bedre i hodespillet, sier sunndalingen som har teknikken langs bakken som sin styrke.

Til tross for at Molde ser ut til å være bedre borte enn hjemme, ser ikke trener Reidar Vågnes noen krise i forhold til uttellingen hjemme.

Drøssevis

-  Vi produserer drøssevis med sjanser og dominerer spillet i over en time av kampen. Baklengsmålet viser at vi ikke er tøffe nok der kamper avgjøres, foran mål. Vi skaper heller ikke noe på offensive dødballer.

-  Det er lite som skal til før vi er der vi skal være, også i hjemmekampene, sier Vågnes.