Snart gøy å se på Viking?

Nå er det på tide å komme seg tilbake til kamp på Stadion.

TREKKER FOLKET TILBAKE? Når Viking vinner hjemme igjen og spiller bra, blir det kanskje flere tilskuere i den gamle fotballbyen Stavanger. FOTO: Tommy Ellingsen / Scanpix.
TREKKER FOLKET TILBAKE? Når Viking vinner hjemme igjen og spiller bra, blir det kanskje flere tilskuere i den gamle fotballbyen Stavanger. FOTO: Tommy Ellingsen / Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EN snau halvtime før slutt gjorde Viking-sjef Åge Hareide akkurat det han er greit betalt for å gjøre; han brukte den lange trenererfaringen sin til å forandre rytmen i enda en hjemmekamp som var i ferd med å skli rett i grøfta for en sliten fotballby:

•• Ut med en litt uerfaren spiss og inn med en midtbanespiller med tyngde.

Det trekket snudde dette oppgjøret for Viking, ga et nervøst hjemmelag følelsen av å lykkes i en toppkamp og sikret en ny mulighet for å fylle Stadion igjen.

Akkurat det fortjener både spillerne og treneren.

SÅ går det an å innrømme at det var litt mer enn byttet som gjorde at den skjøre 1 - 0 ledelsen holdt tida ut. Dette var ikke coaching i verdensklasse; bare i Stavanger-klasse. Men sammen med en solid tverrligger og høyrehånda til en spenstig Jarstein var det akkurat nok.

Med King Osei Gyan på banen fikk Viking de ekstra pasningene laget trengte for å bryte et sammenhengende Molde-press. Det ble et par ok angrep igjen, til og med en god målsjanse og mye mer håp om at dette laget kan bli ganske bra i løpet av sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer