- Snart må jeg snøre på skøytene

To nye spillere skadd i går.

(Dagbladet.no): Allerede før før gårsdagens kamp mot Furuset var Marius Trygg, Martin Strandfeldt og Andreas Pettersson ute for ishockeylaget Stavanger Oilers.

I løpet av kampen havnet også Dennis Sveum (brukket finger) og Snorre Hallem (lyskeskade) på skadelista, og i Stavanger snakkes det nå om skadekrise.

- Vi avslutter matchen med to femmere. Nå må jeg snart snøre på meg skøytene sjøl, sier trener Gunnar Johansson til Stavanger Aftenblad.

Skadeproblemene til tross, oljelaget - som ligger tredje sist - vant 2-0 mot vertene fra Oslo - som ligger helt på bunnen av tabellen.

- Vi er fantastiske i power play, og djevelsk gode i box play. De to første kampene har vi hatt litt for dårlig overtallsspill og for mange utvisninger, men det retter vi opp mot Furuset. Nå har vi spilt ni perioder, og bare hatt to dårlige, sier Johansson til regionavisa.

SKADEPROBLEMER: Andreas Pettersson er en av fem Stavanger Oilers-spillere som sliter med skade. Foto: ØRN E. BORGEN/SCANPIX
SKADEPROBLEMER: Andreas Pettersson er en av fem Stavanger Oilers-spillere som sliter med skade. Foto: ØRN E. BORGEN/SCANPIX Vis mer