Snart solgt 14.000 billetter til Bulgaria-kampen

- Synes det er bra, sier Høgmo.

MØTER BULGARIA: Landslagstrener Per Mathias Høgmo og Norge møter Bulgaria på Ullevaal stadion i morgen.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
MØTER BULGARIA: Landslagstrener Per Mathias Høgmo og Norge møter Bulgaria på Ullevaal stadion i morgen. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Det var nesten utsolgt da Norge åpnet EM-kvalifiseringen hjemme mot Italia (0-2) i september. Til kampen mot Bulgaria er det allerede solgt nesten 14.000 billetter.

Trolig kommer det også noen tusen ekstra på selve kampdagen.

- Salget til nå er et godt utgangspunkt for at det kan komme kanskje rundt 20.000, hvilket vi vil være godt fornøyd med, sa landslagssjef Per-Mathias Høgmo søndag. Han understreket at det var en flott opplevelse med fullt hus mot Italia.

Han ville ikke si seg skuffet over at det ikke er solgt enda flere billetter til Bulgaria-kampen, der billettprisene er svært «snille».

- Ser vi publikumstallene rundt i Europa, synes jeg det er bra. Bulgaria er et lag vi har møtt veldig sjelden, og folk har ikke noe forhold til dem. Opp mot 20.000 tilskuere synes jeg er strålende.

Svein Graff i fotballforbundet oppfordrer folk til å møte opp.

- Vi håper folket støtter spillerne i jakten på seier mot Bulgaria, og kommer på Ullevaal. Norge har Europas yngste landslag med mange spennende profiler. Massiv støtte fra publikum øker sjansene for seier, sier Graff til NTB.

26.265 tilskuere fulgte hjemmekampen mot Italia. Norges 3-0-seier mot Malta gir nytt håp i jakten på EM-billett.

Det er meldt seks varmegrader i Oslo mandag kveld. Det er ventet svak vind når mørket senker seg og flomlysene skrus på.

(NTB)