Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Snart tilbake i Glimt

Trond Fredrik Ludvigsen er ferdig i Tyskland.

Trond Fredrik Ludvigsen (22) står fritt til å velge arbeidsgiver etter at den tyske bundesligaklubben Hertha Berlin fristilte ham fra kontrakten.

- Trond Fredrik Ludvigsens kontrakt med Hertha Berlin er avsluttet. Han står fritt til å snakke med andre klubber, bekreftet Hertha pressesjef, Hans Georg Felder overfor Avisa Nordland.

For Ludvigsen selv var det ingen overraskelse at Hertha ga etter. Han er fornøyd med avtalen som fristiller ham fra kontrakten, og som gir han en viss sum i henhold til lønnen han opprinnelig skulle hatt ut kontraktstiden våren 2006.

- Hvis ikke, ville jeg ikke skrevet under. Det viktigste var å bli fristilt, men jeg er godt fornøyd, sier angriperen.

22-åringen syntes å ha en lovende fotballframtid da han gikk til Berlin-klubben for tre år siden. Finnmarkingen klarte å ikke å etablere seg på laget etter et trenerbytte, og ble utlånt til Rosenborg før han i forrige sesong var tilbake i Bodø/Glimt.

- Det har vært litt kjas og mas, men jeg tok sjansen og mislyktes. Likevel ville jeg nok gjort det en gang til. Det var synd at treneren som kjøpte meg fikk fyken etter bare 14 dager, sier Ludvigsen som fikk sin første profesjonelle kontrakt med Glimt som 16-åring.

Nå blir det høyst sannsynlig spill i Bodø/Glimt på fast kontrakt hvert fall kommende sesong. Ludvigsen har, naturlig nok, snakket med klubben om en avtale og trolig kan den være på plass i løpet av kort tid.

- Vi går inn i sluttforhandlinger og håper å ha en avtale på plass i løpet av et par dager, sier daglig leder Gunnar Carlsen i Bodø/Glimt.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media