Snart to år etter bittet er Suárez klar for Uruguay-comeback

Fredag venter Brasil.

BITTET: Nesten to år etter at han bet Giorgio Chiellini i fotball-VM 2014 skal Luis Suárez hjelpe Uruguay til et nytt mesterskap. Foto: EPA/EMILIO LAVANDEIRA JR
BITTET: Nesten to år etter at han bet Giorgio Chiellini i fotball-VM 2014 skal Luis Suárez hjelpe Uruguay til et nytt mesterskap. Foto: EPA/EMILIO LAVANDEIRA JR Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nesten to år etter at han bet Giorgio Chiellini i fotball-VM 2014 skal Luis Suárez hjelpe Uruguay til et nytt mesterskap.

Den daværende Liverpool-spissen ble suspendert i fire måneder fra all fotball etter hendelsen, men har definitivt funnet tilbake til godformen.

Hittil står han med 43 mål på like mange kamper for Barcelona, og fredag kan han endelig ta del i Uruguays vei til VM i Russland i 2018.

Suárez fikk ikke spilt noen av landslagets fire første kvalifiseringskamper. Med tre seiere og ett tap ligger Uruguay på annenplass, tre poeng bak ubeseirede Ecuador. Fredag venter Brasil.

- Jeg kommer fortsatt til å ha den samme holdningen, jeg kommer fortsatt til å løpe, presse og diskutere, for ingen kan endre måten jeg spiller på, sa Suárez på pressekonferansen før kampen.

- Men jeg skal moderere meg og være mer intelligent, slik som jeg gjør i Barcelona. Jeg prøver å utnytte situasjonene livet setter meg i.

- Det eneste jeg vil er å spille for landslaget igjen og nyte støtten fra fansen, sa Suárez, som også kunne fortelle at han har veddet en hamburger med klubbkamerat Neymar om hvem som vinner kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer