Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Snau shorts

John Carew var strålende mot Skottland, men likevel var det noe som ikke stemte. Enten var gutten for stor eller shortsen for liten.

TOPPIDRETTSENTERET (Dagbladet): -  Jeg har stor rompe og store lår, sier John Carew til Dagbladet. -  Vel å merke - og dette er det viktig for meg å presisere - så har jeg ikke så store lår som Jan Åge Fjørtoft. Men når jeg stapper drakten ned i XXL-shortsen, blir det for trangt.

-  Finnes det XXXXL, vil jeg ha det.

Heia Jan Bols

John Carew er god og liker at han ser bra ut. Det er lov, det, når du er i form. Og fortsetter han med de Jan Bols-yttersvingene han dro et par ganger rundt det skotske forsvaret på Hampden Park, kan han godt spille i partytelt for vår del.

Bare han løper.

-  Eh, Jan Bols, sier du? undrer Store-John.

-  Ja, han nederlandske skøyteløperen som var så god og glemsk at han gikk noen yttersvinger for mye og ble disket en gang før du ble født?

-  Han har jeg aldri hørt om - men hva så? Skriv at det kommer mange flere Jan Bols-svinger mot Slovenia, sier den norske kjempen.

64 cm Fjørtoft

Omkretsen på Jan Åge Fjørtofts lår målte jeg sjøl til 64 centimeter i et uhøytidelig øyeblikk den gangen Fjøra flakset i Stabæk. John Carews lår har så langt sluppet unna målebåndet. Men det er ikke størrelsen det kommer an på - det er farten.

Eller som Carew prøver å unngå å si: Hvordan lårene ser ut i shortsen.

-  Du var ikke redd for at buksa du spilte i mot Skottland skulle revne da du jaget som verst?

-  Den så kanskje mindre ut enn den var - jeg spilte med sånn sykkelbukse under shortsen. Men jeg er enig i at shortsen er for liten.

-  Jeg er jo ikke blitt feit!

Husker Stuart Pearce

Før i verden spilte man fotball i trange og korte benklær. Og det er faktisk ikke så veldig lenge siden. Og derfor har John Carew ett skrekkens bilde på netthinna. Av en annen landslagskjempe med relativt mye muskulatur nedentil.

-  Englands Stuart Pearce, sier han.

-  Han hadde alltid for liten shorts. Og det er jo ikke noe poeng å se ut som ham. Eller?

John Carew var som alle andre i strålende humør dagen etter seieren på Hampden Park. På Toppidrettsenteret syklet han stivheten ut av beina med høy musikk i ørene. Og en John Carew i form er en John Carew i godt humør.

Alltid.

-  Jeg er på vei mot toppformen, sier han.

-  Jeg merker at toppfarten er der. Og når raidene sitter som de skal, kommer de oftere.

-  Bare vent til onsdag, sier John Carew til Dagbladet.

TRANGT: Store John Carew ønsker seg en ny og romsligere shorts. Også fordi den er bedre å spille i.
64 CM: Jan Åge Fjørtoft målte seg for Dagbladet for et par år siden.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media