-  Snau shorts

John Carew var strålende mot Skottland, men likevel var det noe som ikke stemte. Enten var gutten for stor eller shortsen for liten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TOPPIDRETTSENTERET (Dagbladet): -  Jeg har stor rompe og store lår, sier John Carew til Dagbladet. -  Vel å merke - og dette er det viktig for meg å presisere - så har jeg ikke så store lår som Jan Åge Fjørtoft. Men når jeg stapper drakten ned i XXL-shortsen, blir det for trangt.

-  Finnes det XXXXL, vil jeg ha det.

Heia Jan Bols

John Carew er god og liker at han ser bra ut. Det er lov, det, når du er i form. Og fortsetter han med de Jan Bols-yttersvingene han dro et par ganger rundt det skotske forsvaret på Hampden Park, kan han godt spille i partytelt for vår del.

Bare han løper.

-  Eh, Jan Bols, sier du? undrer Store-John.

-  Ja, han nederlandske skøyteløperen som var så god og glemsk at han gikk noen yttersvinger for mye og ble disket en gang før du ble født?

-  Han har jeg aldri hørt om - men hva så? Skriv at det kommer mange flere Jan Bols-svinger mot Slovenia, sier den norske kjempen.

64 cm Fjørtoft

Omkretsen på Jan Åge Fjørtofts lår målte jeg sjøl til 64 centimeter i et uhøytidelig øyeblikk den gangen Fjøra flakset i Stabæk. John Carews lår har så langt sluppet unna målebåndet. Men det er ikke størrelsen det kommer an på - det er farten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer