Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Alexis Sanchez' visumnekt

Sánchez fikk USA-visum likevel

Alexis Sánchez kan slutte seg til Manchester Uniteds sesongoppkjøring i USA etter at han likevel er blitt innvilget visum.

FÅR DELTA I SESONGOPPKJØRINGEN: Alexis Sanchez. Foto: NTB Scanpix
FÅR DELTA I SESONGOPPKJØRINGEN: Alexis Sanchez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sanchez kunne ikke være med da resten av United-spillerne satte seg på flyet til Los Angeles søndag, på grunn av det klubben kalte «administrative problemer».

Det viste seg at USA hadde avslått visumsøknaden for Sanchez, angivelig fordi chileneren har fått en 16 måneders betinget fengselsstraff i Spania i en skattesak.

- Det er veldig ille, og han er veldig trist. Det er ikke bra for ham, og det er ikke bra for meg eller laget, sa United-manager José Mourinho om fraværet av Sanchez.

Torsdag kom meldingen om at spissen får visum likevel, og han kan forberede seg til Premier League-sesongen sammen med resten av troppen.

- Han flyr til USA med det første, bekreftet en United-talsperson overfor avisen The Guardian.

United møter mexicanske Club América i Phoenix torsdag og deretter MLS-laget San Jose Earthquakes søndag. United møter også Milan, Liverpool og Real Madrid i trenings- og oppvisningskamper i oppkjøringen til seriestart 10. august.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media