Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sánchez-hattrick i Barcelona-seier

Vant 4-0 over Elche.

Barcelona var igjen uten en skadd Lionel Messi, mens Neymar var på benken mot Elche. Alexis Sánchez gjorde jobben for superstjernene med hattrick i 4-0-seieren.

Den chilenske kantspilleren har slitt med å markere seg i Barcelona siden han kom fra Udinese i 2011. Denne sesongen har det virkelig løsnet for Sánchez, og søndag scoret han tre ganger da Barcelona tok seg tilbake til tabelltopp.

Dermed står han med 11 seriemål på bare 14 kamper og er bare ett bak sin bestenotering i Barca-drakten.

- Dette er Alexis' beste sesong i klubben. Han har selvtillit og vet hva laget trenger, sa sportsdirektør Andoni Zubizarreta etter kampen.

- Jeg er glad på hans vegne. Som trener ønsker du alltid at spillere som jobber hardt for laget skal lykkes, som han og Pedro, sa trener Gerardo Martino.

Sánchez scoret Barcelonas første, tredje og fjerde mål, mens Pedro sto for 2-0-målet.

Tremålsscoreren gir trener Martino mye av æren for framgangen. Martino kom til klubben før sesongen, og har gitt Sánchez mer tillit enn forgjengerne Pep Guardiola og Tito Vilanova.

- Han har gitt meg den selvtilliten jeg trengte. Jeg har det gøy i hver eneste kamp og hjelper laget så godt jeg kan, sa han.

Med tre nye poeng tok Barcelona tilbake ligaledelsen fra Atlético Madrid, som overnattet på tabelltopp etter 1-0-seieren mot Málaga lørdag.

Etter søndagens kamp leder Barca fortsatt på målforskjell inntil tetduoen møtes til storkamp i Madrid kommende lørdag.

Tidligere søndag vant Sevilla med solide 3-0 mot Getafe, mens Osasuna tok viktige poeng i bunnstriden med 1-0 over Espanyol.

(NTB)

HATTRICK: Alexis Sanchez scoret hattrick da Barcelona vant 4-0 over Elche i dag. Foto: REUTERS/Gustau Nacarino
HATTRICK: Alexis Sanchez scoret hattrick da Barcelona vant 4-0 over Elche i dag. Foto: REUTERS/Gustau Nacarino Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media