PLASSERT PÅ TRIBUNEN: Wesley Sneijder på tribunen under Inters kamp mot Pescara 12. januar. I kveld melder Galatasaray at de er enige med Inter og nederlenderen om en overgang. Foto: OLIVIER MORIN, AFP / NTB SCANPIX
PLASSERT PÅ TRIBUNEN: Wesley Sneijder på tribunen under Inters kamp mot Pescara 12. januar. I kveld melder Galatasaray at de er enige med Inter og nederlenderen om en overgang. Foto: OLIVIER MORIN, AFP / NTB SCANPIXVis mer

Sneijder fra tribunen til Galatasaray

Samme dag som Gerrard ønsket ham til Liverpool.


(Dagbladet): I kveld bekrefter tyrkiske Galatasaray på nettsiden sin at de er enige med både Inter og Wesley Sneijder om en overgang.

I morgen kommer nederlenderen til Istanbul for å gjennomgå legesjekken og fullføre avtalen.

Sneijder har fått lite spilletid i Milano denne sesongen, og har blitt plassert på tribunen av Inter etter å ha nektet å skrive ny kontrakt.

Han har tidligere vært koblet til Liverpool, men klubbledelsen der har avvist at de er interesserte i å hente 28-åringen.

ØNSKET SNEIJDER: Liverpool har avvist at de ville ha Wesley Sneijder, men kaptein Steven Gerrard sa i dag at han gjerne ville hatt nederlenderen på laget. Foto: PHIL NOBLE, REUTERS / NTB SCANPIX
ØNSKET SNEIJDER: Liverpool har avvist at de ville ha Wesley Sneijder, men kaptein Steven Gerrard sa i dag at han gjerne ville hatt nederlenderen på laget. Foto: PHIL NOBLE, REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

Imidlertid sa Liverpool-kaptein Steven Gerrard under Sky Sports-programmet «Goals on Sunday» i dag at han gjerne ville ha Sneijder på laget.

- Han er en toppspiller vi har sett i alle store turneringer, han leverer. Han har gjort det i Champions League i årevis. Men vi må vurdere lønna hans, mannen får veldig godt betalt, tror jeg. Jeg er sikker på at han har mange alternativer, men jeg ville ikke likt noe bedre enn å se ham i en rød trøye. Jeg tror han ville blitt en fantastisk spiller for Liverpool, sa Gerrard ifølge Daily Mail.

Men det blir altså etter alt å dømme ikke noe av, ettersom det nå kun er detaljer som gjenstår før Sneijder er klar for Galatasaray.