Sneijder gjorde Mourinho blank i øynene

Like etterpå ble treneren historisk prisvinner.

BLE RØRT: José Mourinho ble tydelig rørt da Wesley Sneijder tok ordet fra scenen. Her står han med trenerprisen. Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS
BLE RØRT: José Mourinho ble tydelig rørt da Wesley Sneijder tok ordet fra scenen. Her står han med trenerprisen. Foto: CHRISTIAN HARTMANN/REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Wesley Sneijder ble tidligere i kveld stemt inn på «årets lag i verden» for 2010. Da han fikk sjansen til å si noen ord fra FIFAs gallascene i Zürich, brukte han - bortsett fra noen en setning om kona - sine tilmålte sekunder på José Mourinho.

Sammen vant de trippelen med Inter forrige sesong, og nederlenderen mener Mourinho skal ha mye av æren for det.

- Det har vært en fornøyelse å jobbe med José Mourinho, han er verdens beste trener. Og det vil han være i lang tid framover, sa Sneijder.

TV-produsentene fant raskt Mourinho i salen. Han ble blank i øynene.

Noen minutter seinere ble Mourinho ropt opp på scenen, kåret til den beste treneren i 2010. Dette er en ny pris og portugiseren ble stemt fram av landslagskapteiner og -spillere fra hele verden.

Og det passer kanskje bra at «The Special One» ble historisk som den første prisvinneren. Målet hans nå er å bli den første som leder tre forskjellige lag til topps i Champions League.

- Jeg har ikke gjort dette alene, jeg har kommet en lang vei sammen med spillerne - og det er takket være dem jeg står her i kveld, sa Mourinho.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer