Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sneijder? Glem det

Ferguson er fornøyd med United-stallen.

TILFREDS: Manchester United-manager Alex Ferguson antyder at han er fornøyd med stallen han rår over før kommende sesong.Foto: SCANPIX/EPA/MATT CAMPBELL
TILFREDS: Manchester United-manager Alex Ferguson antyder at han er fornøyd med stallen han rår over før kommende sesong.Foto: SCANPIX/EPA/MATT CAMPBELL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United-manager Alex Ferguson mener det er på tide å legge vekk tanken om å signere Inter-stjernen Wesley Sneijder.

Engelske medier har over lang tid ment at nederlandske Sneijder blir erstatteren for Paul Scholes på United-midtbanen. Men i de siste dagene har Ferguson gjort alt for å få omverdenen til å ikke forvente at overgangen blir en realitet.

Mandag var skotten igjen klar i sin tale fra klubbens treningsopphold i USA.

- Glem det. Vi ser på noen muligheter, men å hente Sneijder er vanskelig, sa den mektige United-manageren til Press Association Sport.

Ferguson understrekte samtidig at han er fornøyd med de spillerne han allerede rår over foran kommende sesong. Det til tross for at mange mener laget hans mangler en kreativ midtbanespiller.

- Jeg vil være fornøyd nok. Kanskje er vi noe overbefolket på spissplass, mens vi ikke har like sterke alternativer på midten. Men jeg har en god stall, avsluttet 69-åringen.

(NTB)