MER Å VINNE: Wesley Sneijder var med på Inters trippeltriumf sist sesong, men er ikke mett på suksess i den blå og svarte drakta. Foto: Stefano Rellandini, Reuters/Scanpix
MER Å VINNE: Wesley Sneijder var med på Inters trippeltriumf sist sesong, men er ikke mett på suksess i den blå og svarte drakta. Foto: Stefano Rellandini, Reuters/ScanpixVis mer

Sneijder lar seg ikke friste av United-interesse

- Hjertet mitt ligger i Milano.

|||
Wesley Sneijder blåser i interessen fra Manchester United og hevder at han blir i Inter også neste sesong.

Sneijder var en viktig brikke for Inter da laget kapret tre titler i vår, og søndag kan han toppe sesongen med et VM-gull for Nederland. Den nederlandske midtbanestrategen uttalte i dag at han vil ta enda flere titler med sin italienske klubb.

- Hjertet mitt ligger i Milano. Jeg vant alt med Inter sist sesong, og det er fortsatt mye å vinne. Europeisk supercup, italiensk supercup og VM for klubblag er alle flotte trofeer, sa Sneijder.

Både klubben og Sneijder selv er klar over interessen fra Manchester United-sjef Sir Alex Ferguson, men ingen av dem virker interessert i en overgang.

- Inter har ingen intensjoner om å lytte til bud på Sneijder. Jeg tror det kommer et bud fra Manchester United, men jeg vet ikke. Jeg velger å ikke tenke på det, så unngår jeg å bli fristet, sa Inter-president Massimo Moratti i går.

Wesley Sneijder tjener drøye 32 millioner kroner i året og har kontrakt med Milano-klubben til 2013. Nå skal Inter være interessert i å forlenge kontrakten ut sesongen 2014/15 og gi nederlenderen et solid lønnsløft for å sikre at han blir i den blåstripete trøya.

(NTB)