BLE LURT: Igor Akinfeev ble lurt av retningsendringen på Wesley Sneijder-frisparket, og klarte ikke stoppe skuddet. Foto: REUTERS
BLE LURT: Igor Akinfeev ble lurt av retningsendringen på Wesley Sneijder-frisparket, og klarte ikke stoppe skuddet. Foto: REUTERSVis mer

Sneijder roet sint Mourinho og sikret semi

Sjefen var rasende før kampen.

|||(Dagbladet): CSKA Moskva - Inter 0-1, 0-2 sammenlagt.

Inter-trener José Mourinho var lite fornøyd før kveldens kamp, og han angrep både det russiske kunstgresset og fotballforbundet - som ga CSKA spillefri i helga på grunn av sikkerhetsårsaker som følge av Moskva-terroren.

Han mener det er tull at en så stor kamp spilles på kunstig gress og hevdet også at CSKA hadde en stor fordel av å ikke spille seriekamp i helga.

- CSKA har allerede tatt grep for å vinne. De har brukt en ganske trist unnskyldning, men den er godt utført. Men de kunne selvfølgelig bare fortalt sannheten, sa Mourinho om utsettelsen av seriekampen.

GJENNOM MUREN: Wesley Sneijder-frisparket sneiet innom muren før det fant veien til nettmaskene. Foto: AP
GJENNOM MUREN: Wesley Sneijder-frisparket sneiet innom muren før det fant veien til nettmaskene. Foto: AP Vis mer

Tidlig scoringNå bør imidlertid potugiseren være fornøyd - for Inter trengte ikke tømme seg for krefter i avansementet til Champions League-semifinalen.

Selv om italienerne bare hadde 1-0 fra hjemmekampen, var de store favoritter foran kveldens returoppgjør i Moskva.

Og bare seks minutter inn i kampen fjernet de all tvil.

Wesley Sneijder scoret på et frispark fra 25 meters skrått hold, da skuddet hans gikk via muren og overlistet CSKA-keeper Igor Akinfeev.

VAR OPPGITT: José Mourinho var sint på både kunstgress og det russiske fotballforbundet før kampen. Foto: REUTERS
VAR OPPGITT: José Mourinho var sint på både kunstgress og det russiske fotballforbundet før kampen. Foto: REUTERS Vis mer

Inter tok det ganske piano etter dette, og det så ut som de bare tenkte forsvar.

Første semi siden 2003CSKA hadde ballen mye, men skapte lite mot godt organiserte italienere og var ikke i nærheten av å score de tre målene de måtte ha for å slå ut Inter.

Og de fikk det ikke lettere en halvtime før slutt, da innbytter Chidi Odiah pådro seg sitt andre gule kort etter å ha meiet ned Samuel Eto'o.

Inter møter vinneren av Barcelona - Arsenal i semifinalen.

TO GULE: Chidi Odiah ble utvist en halvtime før slutt. Foto: AP
TO GULE: Chidi Odiah ble utvist en halvtime før slutt. Foto: AP Vis mer

Italienernes første semifinale siden 2003-duellene mot byrival AC Milan.