KOM HIT, DA VEL: Dirk Kuyt (t.v) og Rafael van der Vaart spiller allerede i Premier Leauge, mens Wesley Sneijder (t.h) nå innrømmer at han følte seg nær en overgang til Manchester United i sommer. Nederland spiller mot San Marino i EM-kvaliken fredag. Foto: EPA/ROBERT VOS
KOM HIT, DA VEL: Dirk Kuyt (t.v) og Rafael van der Vaart spiller allerede i Premier Leauge, mens Wesley Sneijder (t.h) nå innrømmer at han følte seg nær en overgang til Manchester United i sommer. Nederland spiller mot San Marino i EM-kvaliken fredag. Foto: EPA/ROBERT VOSVis mer

Sneijder trodde han skulle bli United-spiller

Her er overgangene som strandet i går.

• Vinduet er stengt: Her er den oppdaterte overgangslista

(Dagbladet): Det var ryktene som ikke ville forsvinne, det var overgangen som gjorde Manchester United-fansen varme innvendig.

I går kveld avlivet Inter-teknikeren Wesley Sneijder selv håpet om en framtid på Old Trafford, via sin twitterkonto.

Der takket han United-fansen og fortalte at han skulle gjøre Inter-supporterne stolte kommende sesong.

Nå som overgangsvinduet smelte igjen i natt forteller 27-årige Sneijder at United-ryktene var sanne.

PRESSEKONFERANSE I GÅR: Sneijder snakket om klubbframtida da han møtte pressen på landslagssamling i går. Foto: EPA/ROBIN VAN LONKHUIJSEN
PRESSEKONFERANSE I GÅR: Sneijder snakket om klubbframtida da han møtte pressen på landslagssamling i går. Foto: EPA/ROBIN VAN LONKHUIJSEN Vis mer

De var så sanne at de ikke var rykter lenger, de siste dagene lurte han på om framtida kunne ligge i Manchester.

Nær United I et intervju med den nederlandske avisa Algemeen Dagblad sier Sneijder at også han var spent, fordi han følte seg nær en overgang til Alex Fergusons mannskap.

- Jeg har bare følt at det var nære, ja. Det har vært mange samtaler. Situasjonene var sånn at Inter måtte selge en spiller, Eto'o eller meg. Og det var interesse, sier Sneijder.

Samuel Eto'o ble solgt til Anzhi Makhachkala og dermed kunne Sneijder oppsummere overgangsdagen slik;

- Nei, jeg har ikke fått noen telefon fra klubben eller agenten min.

27-åringen var toneangivende da Inter vant Champions League med Jose Mourinho forrige vår. Samme sommer skjøt han Nederland til VM-finalen. Året etter ble en skuffelse sportslig i Inter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

SØLVVINNER: Wesley Sneijder  ble nummer to i VM med Nederland, nå varsler han Inter-fansen om at de skal vinne ting framover. Foto: AFP/JAVIER SORIANO
SØLVVINNER: Wesley Sneijder ble nummer to i VM med Nederland, nå varsler han Inter-fansen om at de skal vinne ting framover. Foto: AFP/JAVIER SORIANO Vis mer

Han sier ikke rett ut at han ønsket seg til Old Trafford i sommer.

- Det er en av verdens største klubber, så det hadde ikke vært ille. På samme tid hadde jeg ikke noe ønske å komme meg vekk fra Inter. Jeg er i Italia, det er flott.

Snakket aldri med Ferguson Dessuten følte han seg ikke skikkelig ønsket av Ferguson. Han tror ikke at United følte han måtte kjøpes og tror det skjedde ting underveis.

- Jeg snakket aldri med Alex Ferguson, det kom aldri så langt. Men hvorfor de droppet dette, det vet jeg ikke, sier Sneijder til AD.

Den tidligere Ajax-spilleren avviser at han kunne fristes til Premier League på grunn av pengene.

- Det var ikke noen økonomisk tema her for meg. Jeg har det bare veldig bra i Inter. Jeg elsker klubben, italiensk kultur og folket. Det passer meg bra, sier Sneijder.

INGEN WESLEY-PRAT: Alex Ferguson fulgte ikke opp interessen for Inters offensive playmaker. Foto: AP/Tim Hales
INGEN WESLEY-PRAT: Alex Ferguson fulgte ikke opp interessen for Inters offensive playmaker. Foto: AP/Tim Hales Vis mer

Den nederlandske 27-åringen er ikke den eneste som sitter og stusser på hva som kunne hendt i går.

Kaka-rykter Det gikk ville rykter i Storbritanna i går kveld, Spurs-manager Harry Redknapp ble blant annet nødt til å svare på om Real Madrid-stjernen Kaka var på vei til London.

- Nei, det finnes ingen stor overgang. Vi prøvde å få fatt i en svær en, men han kom seg unna, sa Redknapp ut av bilvinduet sitt.

Litt seinere innrømte han at den ene svære han fisket etter ikke var i Kaka-klasse, det dreide seg bare om en Bolton-stopper.

- Vi har prøvd å kjøpe Gary Cahill, men vi fikk det ikke til.

Ifølge flere britiske aviser skyldes det at Bolton ønsket seg minst 13 millioner pund, og da de fikk spørsmål om de kunne tenke seg en Spurs-spiller i bytte var svaret spissen Jermain Defoe.

KOSTET FOR MYE: Tottenham ønsket ikke å betale Bolton hele 13 millioner pund for Gary Cahill, som opprinnelig hadde en utkjøpsklausul på 17 mill. i kontrakten sin. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
KOSTET FOR MYE: Tottenham ønsket ikke å betale Bolton hele 13 millioner pund for Gary Cahill, som opprinnelig hadde en utkjøpsklausul på 17 mill. i kontrakten sin. Foto: REUTERS/Dylan Martinez Vis mer

Men Tottenham ønsket bare å sende Sebastien Bassong eller David Bentley nordover, og dermed ble Cahill værende. Bassong gikk av den grunn glipp av en QPR-overgang.

Lang ønskeliste Ifølge The Guardian var det ikke bare Cahill som unngikk Redknapps store håv, han ønsket seg også Lassana Diarra, Craig Bellamy, Giuseppe Rossi og Fernando Llorente.

Bellamy endte som kjent i Liverpool, med trøye nummer 39. Daily Mail mener Spurs-tilbudet kom helt på tampen i går kveld, da Wales-spissen samtidig ble fløyet fra landslagssamling i helikopter.

Liverpool sendte på sin side Raul Meireles sørover til Chelsea like før midnatt. Daily Telegraph skriver at Chelsea først ville ha Meireles da Spurs avslo 40 millioner pund for Luka Modric.

Helt akutt ble interessen da da Porto nektet å selge Alvaro Pereira, som både kan spille back og midtbane. Uruguayanske Pereira hadde en prislapp på 30 millioner euro og agenten hans er rasende over at salget ble stoppet.

- Det gikk ikke an å redde overgangen. Jeg tror Porto har brukt Alvaro Pereira for å hevne seg på Chelsea, med tanke på hva som skjedde med Andre Villas-Boas (Chelsea-manager), sier agent Flavio Perchman til Daily Mirror.

Ingen Hazard-avtale Tidligere Chelsea-spiller Joe Cole fikk også forlate Liverpool i går, han er lånt ut til Lille. Daily Telegraph mener det skjedde på tross av at følgende klubber ønsket å beholde England-spilleren i Premier League: Tottenham, Queens Park Rangers og Aston Villa.

VALGTE GAMLEKLUBBEN: Craig Bellamy dro fra Wales-samling til Liverpools treningsfelt i går. Foto: AP/Nick Potts/PA
VALGTE GAMLEKLUBBEN: Craig Bellamy dro fra Wales-samling til Liverpools treningsfelt i går. Foto: AP/Nick Potts/PA Vis mer

Liverpool-fansen kan foreløpig gi opp drømmen om stortalentet Eden Hazard, det finnes ingen klausuler i Cole-avtalen som gjør at rødtrøyene har førsterett til 20-åringen neste sommer.

- Det stemmer ikke, det er ingen kobling mellom Joe Cole og Eden. Det har ikke vært diskutert. Vi vet Eden Hazard interesserer Europas største klubber, men han er her og en del av vårt prosjekt, sier Lille-direktør Frédéric Paquet til The Independent.

Liverpools naborival Everton måtte slippe Mikael Arteta til Arsenal i går, og ifølge Daily Mail prøvde Arsenal å bytte vekk spissen Nicklas Bendtner til blåtrøyene. Men Everton ønsket bare kontanter for Arteta, og Arsenal lånte i stedet ut dansken til Sunderland.

Bridge på benken Andre mislykkede overgangsforsøk inkluderer Stokes vilje til å hente Adam Johnsen fra Manchester City, mens City-reserve Wayne Bridge fortsetter på benken da Fenerbahce ikke fikk tilslag.

Newcastle prøvde i siste liten å kuppe Bryan Ruiz' overgang fra Twente til Fulham, skriver Daily Telegraph. På tross av at klubbeier Mike Ashley leide inn helikopter, valgte Costa Rica-spissen å skrive under for londonklubben.

Gårsdagens første galskapsrykte var Franck Ribery til Chelsea. Men det var nok bare et rykte, Bayern München avviser at det noensinne dukket opp et bud fra Stamford Bridge.

INGEN KLAUSUL: Eden Hazard kan havne hvor som helst, på tross av at Liverpool lar Lille leie Joe Cole. Foto: AFP/KENZO TRIBOUILLARD
INGEN KLAUSUL: Eden Hazard kan havne hvor som helst, på tross av at Liverpool lar Lille leie Joe Cole. Foto: AFP/KENZO TRIBOUILLARD Vis mer
ØNSKET I EVERTON: Nicklas Bendtner havnet i Sunderland. Foto: AP /Tom Hevezi
ØNSKET I EVERTON: Nicklas Bendtner havnet i Sunderland. Foto: AP /Tom Hevezi Vis mer