Sneijder vil ikke bytte med Ronaldo

- Uaktuelt å dra til United, sier Wesley Sneijder.

(Dagbladet.no) Den siste tida har Nederlands Wesley Sneijder blitt trukket inn i Ronaldo-farsen.

Real Madrid er sugne på den portugisiske teknikeren, men Manchester United ønsker ikke å selge. Derfor har det blitt spekulert i om spanjolene vil komme med et tilbud som betyr at Sneijder går den andre veien.

Dette avviser kantspilleren blankt.

- Jeg føler jeg må kommentere disse ryktene, og jeg har ingen planer om å flytte på meg, sier han til sin egen hjemmeside.

Håper på Ronaldo

Sneijder og Nederland var i storform i EM - helt til sluttspillet begynte. Da virket det som lufta hadde gått ut av den oransje ballongen, og de ble rundtspilt av Russland.

Sneijder forteller at han stortrives i den spanske hovedstaden, og at Manchester ikke kan friste ham til balløya.

- Da jeg forlot Ajax, var det å spille for Real Madrid alt jeg ville. Dette er den beste klubben i verden. Nå er jeg her og alt jeg vil er å vinne så mange trofeer som mulig og spille lenge i den hvite drakta, sier 24-åringen.

STOPPET AV BALLACK: Cristiano Ronaldos Portgual ble kontant stoppet av Michael Ballack og Tyskland i kvartfinalen. Foto: AFP
STOPPET AV BALLACK: Cristiano Ronaldos Portgual ble kontant stoppet av Michael Ballack og Tyskland i kvartfinalen. Foto: AFP Vis mer

Rapporter i spansk presse kan tyde på at Robinho er på vei bort fra klubben, men Sneijder håper han blir - og at de styrker stallen ytterligere.

- Jeg vil at Robinho skal bli og jeg håper Ronaldo kommer. For meg personlig er det smigrende å bli koblet til Manchester United, men det kommer ikke til å skje noe.

Utsetter operasjon?

Det går ikke en dag uten at det dukker opp nye ting rundt Cristiano Ronaldo. Det er mange som mener mye om hva 2007/08-sesongens beste spiller bør foreta seg, og han bidrar ikke akkurat selv til å stoppe spekulasjonene.

Gjentatte ganger har han flørtet med spanjolene, vel vitende om at manager Sir Alex Ferguson vil tvilholde på ham.

Manchester United sier det er uaktuelt å selge 23-åringen, men det har også andre klubber sagt om sine stjernespillere - før de har sluppet dem. Det er nemlig lite gunstig å ha en spiller i troppen som egentlig ønsker å spille for et annet lag.

Nå skriver The Daily Mail at Ronaldo har utsatt ankeloperasjonen sin, for å slippe å møte United-ledelsen.

Det medisinske støtteapparatet til Portugal har sagt at Ronaldo trenger en operasjon og United har uttalt at de vil undersøke ham.

Sneijder vil ikke bytte med Ronaldo

Men akkurat nå er kanskje Ronaldo selv mest interessert i å vente med turen til Manchester lengst mulig, for det er nok ikke alle der som er like fornøyd med alt som har blitt sagt i løpet av EM.

BLIR I MADRID: Wesley Sneijder har ingen planer om å forlate Real Madrid.
SOMMERFERIE: Her reiser Cristiano Ronaldo fra EM. Men ryktene rundt framtida hans har ikke tatt sommerferie.