GULT ER IKKE KULT: Det kan bli dyrt dersom Wesley Sneijder fortsetter å pådra seg gule kort. Foto:  EPA / SEDAT SUNA
GULT ER IKKE KULT: Det kan bli dyrt dersom Wesley Sneijder fortsetter å pådra seg gule kort. Foto:  EPA / SEDAT SUNAVis mer

Sneijders gule mareritt

Galatasaray tvinger Wesley Sneijder til å betale 2,8 millioner kroner per gule kort han pådro seg forrige sesong.

(Dagbladet/ FourFourTwo) Svenske Expressen melder at den målfarlige nederlenderen må betale dyrt for sine gule kort. Den offensive midtbanespilleren pådro seg sju gule kort og den tyrkiske storklubben synes det er for mye.

Sneijders agent synes det er trist at klubben setter slike krav. Til den nederlandske avisen De Telegraaf uttaler agenten: - Det er synd en stor klubb kan synke så lavt. Vår advokat har vært i kontakt med det tyrkiske fotballforbundet og spillerunionen Fifpro.

I oktober 2015 forlenget Sneijder kontrakten sin med tre år og han er bestemt på å fortsette i klubben til tross for det merkelige kravet. Nederlenderen vil ikke la seg tvinges ut av klubben.

-Wesley kunne dratt, men klubben insisterte på at han skulle forlenge. Klubben sa at fansen elsket ham og at han er en del av det nye Galatasarays fremtid. Om han forlater klubben er det for at han vil det selv, avslutter agenten.

Sneijder kom til Galatasaray fra Inter i januar 2013. Han har vært med på å vinne både ligaen, Turkie Kupasi og Super Kupa med klubben.