Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Snekker'n reddet 4.-plassen for Stabæk

NADDERUD (Dagbladet): Dø snekker'n! Dette var deilig, hoier Stabæk-guru Ingebrigt Steen Jensen og jubelrister gullgutten Martin Andresen, som skjøt bæringene til 4. plass og mulig Uefa-cup neste år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvorfor Ingebrigt Steen Jensen kaller Martin Andresen for snekker?

- Han jobber jo på møbelfabrikk, roper Steen-Jensen inne i garderoben etter kampslutt. For ordens skyld: Andresen er ingen vanlig møbelsnekker - han er arving til møbelkjeden Skeidar.

I går tok det Andresen en halv time å komme seg inn i garderoben. Etter en tung kamp mot Moss - der det så ut til å gå mot poengdeling - var det eksmossing Martin Andresen som kaldt og rolig dunket inn seiersmålet minuttet før slutt.

- En viktig scoring. Det er stor forskjell på fjerde og femteplass, sier Andresen. Det er ingen overdrivelse. Publikum, spillere og styremedlemmer (les: Steen Jensen) jublet som om Stabæk minst hadde tatt medalje etter kampen i går. Nå trenger bæringene hjelp av Viking, som må vinne cupfinalen søndag. Da blir det Uefa-cup på Stabæk.

- Nå holder jeg faktisk med Viking - det er ikke ofte, gliser trener Gaute Larsen.

Han ser fram til å gå på en ny sesong i Bærum. Bare Tommy Svindal Larsen forsvinner, mens Petur Marteinsson er usikker (bosmanspiller) foran neste år.

- Vi har en så god stall at mulighetene er gode for å utvikle den videre, mener Larsen. Han ser ikke behovet for å hente inn nye spillere,selv om treneren vil ta medalje neste år.

- Vi har mye å hente. Ikke bare fotballmessig, men også på samholdet i spillergruppa, sier Gaute Larsen.

<B>VELSNEKRET:</B> Eksmossing Marin Andersen gratuleres etter å ha banket inn seiersmålet.
Hele Norges coronakart