Snildal sliter med smerter i skulderen

Frykter for a OL-åpningen ryker.

SKADD: Svømmeren Ingvild Snildal fikk skulderen ut av ledd forrige fredag. 23-åringen frykter likevel ikke at det skal hindre henne i London-OL. Foto: AFP Photo / FerenC Isza / NTB Scanpix
SKADD: Svømmeren Ingvild Snildal fikk skulderen ut av ledd forrige fredag. 23-åringen frykter likevel ikke at det skal hindre henne i London-OL. Foto: AFP Photo / FerenC Isza / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Svømmeren Ingvild Snildal fikk skulderen ut av ledd forrige fredag. 23-åringen frykter likevel ikke at det skal hindre henne i London-OL, skriver VG.

Nok et norsk OL-håp fikk en kraftig nedtur da Snildal pådro seg skaden under en treningsleir i Sierra Nevada. Jenta som ble europamester i mai kjemper nå kampen mot klokka.

- Jeg regner med å klare greit å være bra til OL. Men 100 meter butterfly går allerede første dag, så jeg får ikke noe ekstra til, sier Snildal til VG.

Hun forteller at hun har måttet legge om treningsopplegget og hovedsakelig brukt beina. Mandag svømte testet hun seg på favorittdistansen butterfly for første gang på over en uke.

- Det gikk bra, men smertene kom etterpå. Men jeg regner altså med at det ikke skal bety noe for OL, sier Snildal.

Med fire uker til OL-start føler også landslagssjef Petter Løvberg at Asker-svømmeren har god tid til å kjempe seg tilbake.

- Vi har relativt god tid. Vi har måttet justere treningen, men vi er ikke så veldig bekymret per i dag, sier han.

Fra før har svømmelandslaget mistet et klart gullhåp da Alexander Dale Oen døde brått. I tillegg har roeren Olaf Tufte og spydkasteren Andreas Thorkildsen trøblet hittil i sesongen. Det gjør at det ikke ligger an til noen norsk medaljefest i London.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer