Snipp, snapp, RBK ute

Rosenborg bommet på sin første målsjanse, Juventus scoret på sin. Dermed er mesterliga-eventyret over for trønderne for denne gang. Juventus er klar for kvartfinale etter at Athletic Bilbao vant 1-0 mot Galatasaray.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

IKKE GODE NOK: Jan Derek Sørensen og de andre Rosenborg-spillerne hadde ingen sjanse mot Juventus med Zinedine Zidane i spissen i kveld.

På dagens pressekonferanse poengterte RBK-trener Trond Sollied at Rosenborg måtte score på en av sine to første målsjanser for å få med seg poeng fra Torino. Rosenborgs første sjanse i dag var av den gigantiske typen, og kaptein Mini Jakobsen får muligens søvnløse netter etter opplevelsen i det 11. minutt.

En vakker RBK-overgang endte med at Runar Berg rullet ballen til en helt fri Mini på venstresiden. Alene med Juventus-keeper Angelo Peruzzi valgte han å lobbe istedenfor å skyte. Lobben var vakkert utført, ballen seilte forlokkende og arrogant over Peruzzi men brukte så lang tid på sin ferd til nettmaskene at Paolo Montero rakk fram og headet ballen til corner.

Hardt straffetFem minutter senere ble Rosenborg straffet akkurat så hardt som man blir i internasjonal fotball. Mini valgte å spille inn i midten i stedet for å ta med Morten Pedersen på venstrekanten.

Bent Inge Johnsen mistet ballen og Juventus satte full fart framover. Rosenborg-forsvaret hadde flere muligheter til å klarere, men ballen endte hos Nicola Amoruso på 16-meteren. Hans lompe ble en vakker pasning til Filippo Inzaghi som stakk fram og nettet sikkert på Jørn Jamtfall.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer