Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Snipp, snapp, snute - Rangers er ute

Zuccarellos lag ferdige i sluttspillet.

TRØSTET: Svenske Nicklas Bäckström trøstet sin landsmann Henrik Lundqvist etter at Washington hadde slått Rangers ut av sluttspillet. Foto:   Len Redkoles/Getty Images/AFP
TRØSTET: Svenske Nicklas Bäckström trøstet sin landsmann Henrik Lundqvist etter at Washington hadde slått Rangers ut av sluttspillet. Foto: Len Redkoles/Getty Images/AFP Vis mer

Skadde Mats Zuccarello Aasen måtte se sitt lag New York Rangers bli slått ut av NHL-sluttspillet med 1-3 for Washington lørdag og 1-4 i kamper sammenlagt.

Alex Ovetsjkin var svært sentral for Capitals i 3-1-seieren. Russeren la opp til det første målet tidlig i første periode og økte selv til 2-0 etter 7.04 av annen.

Også målvakt Michal Neuvirth imponerte, og kampen var for lengst kjørt da Wojtek Wolski reduserte for Rangers med 31,5 sekunder igjen på kampuret.

Washington brøt sammen på samme nivå i fjor etter å ha gjort det strålende i grunnserien, men etter lørdagens kamp er de sammen med Detroit Red Wings klar for NHL-sluttspillets annen runde.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media