Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Leicester Champions League

Snipp, snapp, snute, så var Leicester-eventyret ute

Tapte mot Atletico Madrid.

Leicester - Atletico Madrid 1-1 (0-1) (Sammenlagt: 1-2)

(Dagbladet): Det som var et eventyr i Premier League i fjor, har vært et eventyr i Champions League i år.

Men i motsetning til i fjor, da lille Leicester endte opp med å vinne Premier League, endte ferden i kvartfinalen i Champions League.

En vanvittig prestasjon det også, for all del, men likevel ikke helt den festen Leicester inviterte til på King Power Stadium i kveld.

Tidlig sjanse

Hjemmefansen hilste Ateltico Madrid velkommen med et øredøvende leven da lagene marsjerte inn på banen. Hele stadion var dekorert, byen var klar for å oppleve nok et avansement.

Atletico ledet riktignok 1-0 fra det første oppgjøret i Madrid, men 1-0 er som kjent godt innafor det man kan tro er mulig å snu, selv i en CL-kvartfinale.

Og etter en avventende start steg optimismen sakte men sikkert på tribunen. Riyad Mahrez viste seg fram, Jamie Vardy så kvikk ut, og plutselig fant sistnevnte Okazaki inne foran mål.

Japanerens avslutning gikk høyt over og utenfor, men noe lå i lufta. Dessverre var det et matchpunkterende bortemål.

Målet som avgjorde

Filipe Luis fant Saul Niguez helt umarkert i enden av Leicesters målgård. Saul var iskald og styrte ballen perfekt i det motsatte hjørnet, de brutale centimeterne utenfor Kasper Schmeichels fingertupper.

1-0, og dermed måtte Leicester score tre for å avansere.

Det var de aldri i nærheten av. Selv etter en formidabel sluttspurt gjennom hele andreomgangen kom de aldri nær nok til at det skulle bli skikkelig spennende.

- Atletico lærer Leicester en lekse her, kommenterte The Times' fotballskribent, Henry Winter, rett før pause, men fikk se at Leicester reiste seg og gjenvant stoltheten i løpet av den andre omgangen.

- Dette er slutten på eventyret for Leicester, men vi får si at de avslutta med stil, oppsummerte Viasats ekspertskommentator, Vidar Davidsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media