Snøballkrig i Bayern

David Beckham startet i går ballkrigen i München med å kaste snøballer på egne kolleger. I dag er det Bayern Münchens tur til å forsvare seg.

Argentineren Santiago Solari ble David Beckhams «offer» på treningen til Real foran spanjolenes møte med Bayern München i kveld. Moroa og gleden med å leke i snøen var tydelig til stede da høyt gasjerte stjerner fikk muligheten til litt snøballkrig dagen før sesongens viktigste kamp til nå.

For snø var det nok av på det legendariske Olympiastadioonet fra OL i 1972 i München. Da Real Madrids stjerner endelig ankom - flyet fra Madrid ble forsinket - var hele banen teppelagt med snø, og banemannskapet måtte jobbe overtid med å fjerne snømassene.

Spesiell kamp

For David Beckham blir dagens kamp spesiell på mer enn én måte. Da han fortsatt var venn med Alex Ferguson og hadde klippekort på Uniteds høyrekant, var han med på å snu Champions League-finalen i 1999 i sluttminuttene og slå tyskerne.

- Karrierens vakreste øyeblikk. Jeg drømmer om et liknende minne med Real Madrid, sier David Beckham til Real Madrids hjemmeside.

Når Terje Hauge går utpå banen i kveld for å lede åttendelsfinalen, er det en kamp mellom to av de aller største klubbene i verden.

Real Madrid står med åtte seirer i Serievinnercupen/Champions League, mens Bayern står med halvparten. Hvis man ser på de seks siste sesongene er de to klubbenes dominans enda tydeligere. Fem ganger har ett av lagene vært i finalen. Real står med tre titler (1998, 2000, 2002), mens sørtyskerne vant i 2001.

- Lureutspill

Bayern München ligger for øyeblikket sju poeng bak Rune Bratseths tidligere klubb Werder Bremen i Bundesliga. Og Beckham har god tro på avansement til kvartfinalen.

- Hvis vi er på vårt beste, går det vår vei i München. Men enhver engelskmann har respekt for tyske ballkvaliteter.

- Klart vi respekterer dem, men frykt har vi ikke.

Den siste uka har representanter fra den tyske storklubben gjentatte ganger hevdet at Real Madrid er favoritter. Men Beckham lar seg ikke lure av sleip tysk taktikk.

- Kanskje de tror at de er ofre? Det kommer alltid utspill i forkant av slike kamper.

SNØBALLKRIG: David Beckham ga lagkamerat Santiago Solari nærkontakt med den tyske snøen.