Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tour of Canada:

Snøkaos for langrennsløperne i Canada: Har brukt 11 timer på 40 kilometer

Sliter med å komme seg fram.

SNØKAOS: Det norske langrennslandslaget sitter værfast på veien til verdenscupavslutningen i Quebec i Cananda onsdag.
Foto: Arlid Monsen / Skiforbundet / NTB scanpix
SNØKAOS: Det norske langrennslandslaget sitter værfast på veien til verdenscupavslutningen i Quebec i Cananda onsdag. Foto: Arlid Monsen / Skiforbundet / NTB scanpix Vis mer

Sprintlandslagstrener i langrenn, Arild Monsen, forteller om store trafikale problemer for langrennsteamet som forflytter seg fra Montreal til Quebec.

På WhatsApp-en som er opprettet for den kommende verdenscupavslutningen skriver Monsen at hans reisefølge har brukt vel 11 timer på å tilbakelegge 40 kilometer på veien opp fra Montreal til Quebec. Ved 11-tiden onsdag formiddag (norsk tid) hadde de fortsatt 240 kilometer igjen å kjøre på veier som ikke akkurat er godt brøytet.

Ifølge NRK er det er det norske smøreteamet, to trenere og Pål Golberg som er værfast i bussen fra Montreal til Quebec. Også sveitseren Dario Cologna er om bord i den samme bussen.

Resten av de norske landslagsløperne ankom Quebec allerede tirsdag, men Golberg får ingen optimal oppladning.

Det har vært snøstormer i området den siste tiden, men ifølge værmeldingene skal disse gi seg i løpet av de nærmeste 24 timene.

Det er meldt om normalt kaldt vintervær med temperaturer mellom minus sju og minus tolv grader på dagen fra torsdag til søndag.

Verdenscupavslutningen i Quebec innledes med sprint fredag. Minitouren fortsetter med klassisk fellesstart lørdag og jaktstart i fri teknikk søndag.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media