Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Snorroeggen mister landslagsturnering

Sliter med hælskade.

STÅR OVER: Gøril Snorroeggen under OL-finalen mot Montenegro i London. Nå går hun glipp av en landslagsturnering i Danmark på grunn av hælskade. Foto: ODD ANDERSEN / AFP / NTB SCANPIX
STÅR OVER: Gøril Snorroeggen under OL-finalen mot Montenegro i London. Nå går hun glipp av en landslagsturnering i Danmark på grunn av hælskade. Foto: ODD ANDERSEN / AFP / NTB SCANPIX Vis mer

Gøril Snorroeggen sliter med en hælskade og står over håndballjentenes turnering i Danmark i oktober, skriver VG.

Snorroeggen blir borte fra håndballbanen i tre til seks uker.

- Dette er noe Gøril har slitt med en stund. Det ble ikke noe bedre gjennom OL. Vi vet ikke hvor lang tid dette vil ta. Håpet er at hun skal bli klar igjen relativt raskt. Men det kan også hende at det er lurt at hun ikke spiller EM, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson til VG.

Tonje Nøstvold, Amanda Kurtovic og Kari Mette Johansen blir heller ikke med til Danmark, men de ti øvrige gulljentene fra London-OL skal spille turneringen. Norge skal møte Russland, Danmark og Frankrike. Turneringen spilles 5.-7. oktober.

EM arrangeres i Serbia 4.-16. desember.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media