Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Snorroeggen redd hun mister VM

Sliter fortsatt med skulderskade.

INGEN REPRISE? Gøril Snorroeggen under VM-finalen mot Russland i 2007. Nå tror hun årets VM ryker fordi skulderen fortsatt er vond ett år etter operasjonen.Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
INGEN REPRISE? Gøril Snorroeggen under VM-finalen mot Russland i 2007. Nå tror hun årets VM ryker fordi skulderen fortsatt er vond ett år etter operasjonen.Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix Vis mer

|||Gøril Snorroeggen tror ikke hun rekker håndball-VM i Kina. Byåsen-jenta er fortsatt ikke frisk etter skulderskaden.

- Det begynner å bli kort tid til VM, og jeg er ikke i nærheten nå. Det må skje ganske mye for at VM skal bli aktuelt for min del, sier Snorroeggen til Adresseavisen.

Hun opererte skulderen for ett år siden. Den gjør fortsatt vondt, så vondt at playmakeren stort sett bare spiller i forsvar for klubblaget.

- Jeg har ikke klart å spille angrep ennå. Det har gått mye saktere enn jeg hadde håpet. Jeg hadde trodd at jeg kunne være med for fullt nå, sier Snorroeggen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media