- Snøt oss for to mål

Tom Nordlie mener Sandefjord ville hatt Vålerengas plass i Tippeligaen neste år om dommer Jonny Ditlefsen hadde vært voksen nok for oppgaven.

VALLHALL (Dagbladet): Nordlie mener dommeren var direkte avgjørende for kampen med tre avgjørende situasjoner:Han mener VIF-stopper Raio Piiroja skulle hatt rødt kort da han dro ned Samuel Isaksen og lagde straffe halvtimen ut i kampen. Estlenderen fikk ikke gult engang.Han mener annulleringen av Trym Bergmanns scoring drøye kvarteret ut i andre omgang var helt hårreisende. Ditlefsen mente keeperen ble urettmessig hindret.Og han mener Fredrik Thorsens nettkjenning på stillingen 4- 3 like før slutt burde vært godkjent.

I stedet dømte dommeren frispark til VIF-keeperen og sendte Thorsen av banen med hans andre gule kort.

- Vi mangla tur og en dommer som gjør jobben sin. Ikke minst den siste avgjørelsen viser at han ikke var voksen nok. Da dømte han på mistanke. Han sto nemlig med ryggen til situasjonen, sier Tom Nordlie til Dagbladet.

Nordlie rykket ned med Vålerenga i 2000. I går var han seks minutter fra selv å sende dem ned i 1. divisjon.

- Vi var så nære, så nære opprykk. I siste serierunde var vi i Tippeligaen i en time, og her var vi seks minutter fra å klare det.

Med tapet mot Brann i kvaliken med Sandefjord i fjor har han nå gått tapende ut av tre avgjørende kvalifiseringskamper.

- Det er veldig surt. Akkurat nå føler jeg meg helt tom, sier Nordlie.

SKUFFET: Tom Nordlie