Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Snøtullball

Raymond Kvisvik mener gårsdagens Royal League kamp aldri burde vært blåst i gang. Selv fryktet han skader på det snøglatte underlaget.

MALMÖ (Dagbladet): -  Dette er det verste jeg har vært med på. Den siste måneden har jeg spilt på elendige baner i Kuwait, Jordan og på Malta, men ingen ting kan måle seg med dette, sier Raymond Kvisvik til Dagbladet.

I perioder må svenskene ha hatt påfallende bedre syn enn Brann-spillerne, for fjorårets svenske seriemester glimtet til med riktig pent angrepsspill - satte skapet skikkelig på plass etter 1-4 ydmykelsen mot Brann i Bergen før jul.

-  Dårlig PR

Royal League fikk en kjempestart i fjor høst, med gode, underholdende kamper og bra drag på publikum. I går fikk de den skandinaviske vinteren midt i fleisen.

-  Jeg er absolutt for Royal League, men dette var dårlig PR for konseptet. Faktisk hadde det vært bedre reklame å avlyse kampen, sier Kvisvik.

Ingen frøkesport

Brann-trener Mons Ivar Mjelde opplevde at flere av gutta skalv av kulde da de kom inn i garderoben i pausen.

-  De var frosne på både hender og bein. Det var umulig å holde fokus på det sportslige ute på banen. Etter dette vil vi nok få en debatt om det er lurt å spille utendørskamper på denne tiden av året, sier Mjelde.

Før han legger til:

-  Spillerne skal uansett tørre å spille under slike forhold. Om vi skal bli mannfolk og skape et lag med holdninger og karakter, har vi bare godt av dette. Det er ikke noen frøkensport. NB! Været var så ille at Brann ikke kom seg hjem i går. Flyplassen var stengt.

SNØBALL: Brann og Olafur Ørn Bjarnason sleit voldsomt mot Malmö og Markus Rosenberg i går.