Snowboard-miljøet i sjokk etter dødsfall

- Verden trengte din kjærlighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den 21 år gamle snowboardkjøreren Estelle Balet fra Sveits ble tatt av et snøskred tirsdag morgen. Tragedien skjedde da hun spilte inn en snowboardfilm i Valais i de sveitsiske alper.

Dagbladet omtalte dødsfallet første gang tirsdag ettermiddag. I løpet av det siste døgnet har verdens snowboardkjørere uttrykt sin sorg.

- Denne verden trengte din kjærlighet, din positive energi, skriver svenske Lotten Rapp i et følelsesladet innlegg på Instagram.

Verdens beste Estelle Balet var verdens beste frikjører på snowboard. Hun vant årets verdenscup.

- Estelle ... Det er så mange ting jeg vil si til deg. Du døde i et snøskred i dag. Altfor ung, du hadde så mye å gi til verden. Du så alle, du så meg. Du hjalp meg mye da jeg krasjet i Fieberbrunn (i Østerrike), skriver Rapp.

- Denne verden trengte din kjærlighet, din positive energi. Jeg skal bære den videre for deg. Jeg skal fortsatt spre din kjærlighet og energi. Det er mitt oppdrag.

Gravd raskt fram Balet var på vei ned fra filminnspillingen da snøskredet gikk. Til tross for at hun ble gravd ut raskt, sto livet ikke til å redde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer