Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Snowboarder med kjempeflaks

Ikke mange har like mye flaks som den 14 år gamle snowboardkjøreren Jeff Thornton. Amerikaneren var ute og kjørte brett da han forsvant for seks dager siden. Alle - redningsmannskapene inkludert - var sikker på at gutten var død. Men i går fant de ham - i levende live!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Thornton kjørte brett i et skianlegg i San Gabriel Mountains som ligger nordøst for Los Angeles. Forholdene var perfekte etter stort snøfall da 14-åringen forsvant - i seks dager.

I går kveld fant så letemannskapet gutten sittende på en stein flere kilometer unna skianlegget.

- Plutselig så jeg ham sittende på en stein - levende! Men han var veldig overrasket da vi kom, sier Randy Katai til CNN.

Gutten overlevde fordi han klarte å komme seg til et område hvor han fant vann, melder CNN.

- Jeg sa til meg selv at hvis jeg noengang skulle oppleve et mirakel, måtte det være nå, sa 14-åringens mor i lykkerus etter at hun fikk vite at sønnen var i live.

Men seks dager i fjellet har satt sine spor: Gutten har nå kraftige frostskader på hele kroppen i tillegg til en betennelse i det ene øyet.

SEKS KALDE DAGER:</B> 14 år gamle Jeff Thornton hadde utrolig flaks: For seks dager siden forsvant han fra skianlegget hvor han kjørte snowboard. Siden den gang har han vært savnet - inntil i går kveld da letemannskapene fant ham.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!