Snowboarderne imponerte i Beijing - Ulsletten vant superfinalen

Tre nordmenn på pallen.

PÅTOPPEN: Emil André Ulsletten vant finalen i Air & Style i Beijing foran Ståle Sandbech og Torgeir Bergrem. Foto: Snowboardforbundet
PÅTOPPEN: Emil André Ulsletten vant finalen i Air & Style i Beijing foran Ståle Sandbech og Torgeir Bergrem. Foto: Snowboardforbundet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ståle Sandbech, Emil André Ulsletten og Torgeir Bergrem tok seg alle til finalen i Air & Style i Beijing i dag.

Fjerdemann i finalen var Maxence Parrot fra Canada.

Og med nesten helnorsk finale ble det selvfølgelig gode resultater.

Nordmennene tok hver sin plass på pallen, og det var Ulsletten som tok den øverste plasseringen med sin backside trippelcork på verdens største snowboardhopp, og fikk 93,3 poeng.

21-åringen fra Dombås var naturlig nok meget fornøyd etter seieren.

- Jeg var supernervøs, men klarte å roe meg litt ned med å tenke at jeg var fornøyd med tredjeplass også. Men når jeg var så nærme en Air & Style-seier slo det meg aldri å safe. Jeg hadde fått høy score på trikset tidligere i konkurransen, så jeg visste jeg kunne vinne. Jeg er utrolig glad akkurat nå. Det gikk over all forventning. Det er det største jeg har opplevd, og kan ikke sammenlignes med noe annet jeg har gjort, sier Ulsletten.

- Det er utrolig kult med Emil! Han er på vei oppover som proffkjører og blir bedre hver eneste dag. Med vanvittig mye tid på snø og riktig trening har han blitt mye tryggere på kjøringen sin, og som vi ser i dag kjører han knallhardt fra det første hoppet, sier landslagssjef Thomas Harstad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer