Snowboardforbundet trekker X Games-avtale

Umiddelbart.

HER SKAL DET HOPPES: Alt har ikke akkurat gått for seg som det skal før X Games-starten. Her er big air-hoppet på Tøyen i Oslo. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix
HER SKAL DET HOPPES: Alt har ikke akkurat gått for seg som det skal før X Games-starten. Her er big air-hoppet på Tøyen i Oslo. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Norges Snowboardforbund (NSF) har valgt å trekke seg ut fra avtalen med TV 2 i forbindelse med X Games, melder TV 2.

- NSF ønsker at det skal gjennomføres dopingkontroller. Alle kan dopingtestes «out of competition», men ikke «in competition». Det er ikke i henhold til NIFs bestemmelser, som vi må forholde oss til. I et møte tirsdag ble det tydeliggjort ovenfor oss, sier president Ola Keul i snowboardforbundet i en pressemelding.

Der fikk de forståelsen for at de som ansvarlig styre måtte trekke seg ut av avtalen med TV 2.

Norges Skiforbund trakk seg ut av avtalen søndag, og det var under et møte mellom Norges Idrettsforbund (NIF) og NSF tirsdag kveld at det ble bestemt at også NSF måtte trekke seg ut av avtalen med TV 2.

Føringer På møtet med Idrettsforbundet deltok NIFs generalsekretær Inge Andersen og NIFs visepresident Kristin Kloster Aasen.

- Vi er glad for at styret ber administrasjon om å gjennomføre de sportslige aktivitetene som planlagt. Vi vil på best mulig måte støtte opp om våre åtte deltakende landslagsutøvere. Nå retter vi full oppmerksomhet mot de fantastiske konkurransene vi har foran oss, sier generalsekretær i Snowboardforbundet, Lisa Mari Watson i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer