Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Snowboard:

Snowboardkometen sikret Big Air-sammenlagtseieren

Marcus Kleveland (17) suveren.

SIKRET SAMMENLAGTSEIEREN: Marcus Kleveland ble nummer tre i Air & Style-konkurransen i Los Angeles, og sikret dermed sammenlagtseieren i Big Air-touren. Her fra Milano i november. Foto:  EPA/MATTEO BAZZI / NTB Scanpix
SIKRET SAMMENLAGTSEIEREN: Marcus Kleveland ble nummer tre i Air & Style-konkurransen i Los Angeles, og sikret dermed sammenlagtseieren i Big Air-touren. Her fra Milano i november. Foto:  EPA/MATTEO BAZZI / NTB Scanpix Vis mer

Snowboardkometen Marcus Kleveland tok tredjeplassen i Air & Style-konkurransen i Los Angeles. Dermed sikret han også sammenlagttriumf på Big Air-touren.

3.-plassen var nok til å gi Kleveland (17) seieren. Det skriver VG og NRK mandag.

– Dette føles utrolig "digg". Jeg hadde veldig lyst på den sammenlagtseieren. Det er helt sykt at jeg klarte å ta den, sier en fornøyd Kleveland til statskanalen.

– Det neste målet mitt er å komme til OL. Jeg håper å kjempe om medaljer der, røper han.

Big Air-touren inkluderte konkurransene i Innsbruck og Beijing. I Los Angeles vant canadieren Max Parrot foran belgieren Seppe Smits og Marcus Kleveland.

17-åringen fra Norge har hatt en sterk sesong så langt. Han har tatt gull og sølv i X Games, men også sikret en rekke pallplasseringer i verdenscupen.

– Jeg er vanvittig imponert. Jeg hadde aldri forventet at Marcus skulle ha en så bra sesong, sier landslagssjef Thomas Harstad.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media