Snowboard:

Snowboardkometen sikret Big Air-sammenlagtseieren

Marcus Kleveland (17) suveren.

SIKRET SAMMENLAGTSEIEREN: Marcus Kleveland ble nummer tre i Air & Style-konkurransen i Los Angeles, og sikret dermed sammenlagtseieren i Big Air-touren. Her fra Milano i november. Foto:  EPA/MATTEO BAZZI / NTB Scanpix
SIKRET SAMMENLAGTSEIEREN: Marcus Kleveland ble nummer tre i Air & Style-konkurransen i Los Angeles, og sikret dermed sammenlagtseieren i Big Air-touren. Her fra Milano i november. Foto:  EPA/MATTEO BAZZI / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Snowboardkometen Marcus Kleveland tok tredjeplassen i Air & Style-konkurransen i Los Angeles. Dermed sikret han også sammenlagttriumf på Big Air-touren.

3.-plassen var nok til å gi Kleveland (17) seieren. Det skriver VG og NRK mandag.

– Dette føles utrolig "digg". Jeg hadde veldig lyst på den sammenlagtseieren. Det er helt sykt at jeg klarte å ta den, sier en fornøyd Kleveland til statskanalen.

– Det neste målet mitt er å komme til OL. Jeg håper å kjempe om medaljer der, røper han.

Big Air-touren inkluderte konkurransene i Innsbruck og Beijing. I Los Angeles vant canadieren Max Parrot foran belgieren Seppe Smits og Marcus Kleveland.

17-åringen fra Norge har hatt en sterk sesong så langt. Han har tatt gull og sølv i X Games, men også sikret en rekke pallplasseringer i verdenscupen.

– Jeg er vanvittig imponert. Jeg hadde aldri forventet at Marcus skulle ha en så bra sesong, sier landslagssjef Thomas Harstad.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer