Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ellie Soutter omkom hjemme i Storbritannia

Snowboardtalentet døde på 18-årsdagen

Ellie Soutter tok medalje i ungdoms-OL og var klar for junior-VM før sin tragiske bortgang.

GIKK BORT: Ellie Soutter var regnet som et av Storbritannias største talenter på snowboardet, men ble bare 18 år gammel. Foto: Team GB
GIKK BORT: Ellie Soutter var regnet som et av Storbritannias største talenter på snowboardet, men ble bare 18 år gammel. Foto: Team GB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det britiske snowboardtalentet Ellie Soutter gikk bort på bursdagen sin forrige uke, skriver the British Olympic Association på sine nettsider. Soutter ble bare 18 år gammel.

Snowboardkjøreren var en del av Team GB, britenes landslag for vinteridretter og var regnet som en av Storbritannias aller mest lovende snowboardere, skriver The Independent.

I fjor tok hun landets eneste medalje under Europeisk Ungdoms-OL som ble arrangert i Erzurum i Tyrkia, og hadde akkurat blitt tatt ut på det britiske laget til junior-VM i New Zealand denne vinteren.

Soutter spesialiserte seg på freeriding og boardercross og hadde vært utenlands for å trene i en lengre periode. Jenta hadde imidlertid vært hjemme i Storbritannia da hun gikk bort.

- Ellie var utrolig populær og et godt likt medlem av laget, skriver sjefen for den britiske olympiske organisasjonen Hugh Robertson i en pressemelding.

- Tankene våre går til hennes familie og venner i denne triste tiden.

Også Soutters far valgte å komme med minneord som han delte på sosiale medier.

- Denne grusomme verdenen tok min sjelevenn og bestevenn fra meg i går på hennes 18. bursdag. Jeg var så stolt av den nydelige unge kvinnen hun hadde blitt til. Ellie, jeg vil savne deg mer enn du noen gang kunne tenkt deg. Hvil i fred, lille mester!