Eliteserien

Snudde Brann-krisa: - Utrolig godt

Før eliteseriekampen mot Strømsgodset søndag kveld ville tapsrekka til Brann ingen ende ta. Men etter den første seieren på sju kamper føler fortsatt ikke Brann-trener Kåre Ingebrigtsen at han har hatt kniven på strupen.

BOM: Etter seks strake tap startet Brann kampen mot Strømsgodset med å bomme på straffe. Men så snudde det for bergenserne. Video: Fotball Media Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Brann - Strømsgodset 2 - 0

Brann har fått den verst tenkelige starten på en eliteseriesesong. Før kampen lå de på en foreløpig nedrykksplass etter tap i samtlige av de seks første kampene i eliteserierunden.

Men med en etterlengta seier mot Strømsgodset på hjemmebane søndag kveld ligger de nå på en 15. plass. Ett poeng foran FK Haugesund.

- Det var utrolig godt, å vinne tre null føler jeg gutta har fortjent, sier Kåre Ingebrigtsen til Discovery etter kampen.

- For oss betyr det egentlig alt. Hvertfall akkurat nå, så får vi se hva det betyr for sesongen. Jeg tror dette er forløsende for oss, sier Ingebrigsten videre som understreker at spillerne er slitne etter sju kamper på 21 dager.

Spekulasjonene har florert rundt Kåre Ingebrigstens trenerrolle i Brann, etter den begredelig starten. Nå kan det se ut som trenden har snudd.

Har du kjent kniven på strupen?

- Nei det har jeg ikke. Jeg har følt hele veien at jeg har fått stor tillit fra styret. Jeg har snakka med styreformannen. Men ikke om noe annet om hva vi gjør og hva som er veldig vanlig. Men ikke noe ekstraordinært. Det er egentlig bare dere som har kvasse klør, sier Ingebrigsten til Discovery.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer