Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Snudde til seier over Storhamar

Storhamar ledet komfortabelt 2-0 mot Manglerud Star, men rotet bort to poeng i eliteserien i ishockey tirsdag. MS vant 3-2 i forlengning.

SEIER: For Tord Ulbrandt Thoresen og Manglerud Star. Foto: NTB Scanpix
SEIER: For Tord Ulbrandt Thoresen og Manglerud Star. Foto: NTB Scanpix Vis mer

To minutter og 53 sekunder ut i ekstratiden falt avgjørelsen i Manglerud ishall. Tord Thoresen plukket opp en retur, rundet Storhamar-keeper Jonas Strand og satte inn 3-2-målet som ga vertene seieren.

Det avsluttet en imponerende snuoperasjon av Oslo-laget. MS lå under 0-2 til det gjensto under tolv minutter av kampen mot gullkandidaten fra Hamar.

Phillip Marinaccio hadde sendt Storhamar i ledelsen så sent som på tampen av annen periode. Snaut tre minutter ut i den tredje perioden doblet Eirik Salsten ledelsen.

Manglerud Stars første mål var et flott langskudd fra Kjetil Martinsen, og det målet satte fart i vertene. Under fire minutter senere snappet Marcus Ekberg pucken fra et litt sløvt Storhamar-forsvar og serverte Mats Henriksen, som kunne gjøre 2-2 alene med keeper.

Storhamar fikk med seg ett poeng hjem, men det hjalp ikke all verden på tabellen. Gultrøyene tapte sin femte kamp for sesongen og er langt bak serieleder Stavanger og toer Frisk Asker.

Manglerud Star skaffet seg samtidig to poengs luke til bunnlaget Grüner.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media